Fratean Henrietta – Cabinet de avocat

Pe scurt, despre Fratean Henrietta – Cabinet de avocat:
Cabinetul de avocat ofera consultanța și reprezentare in fata instantelor atat persoanelor fizice cat si celor juridice, în domeniile dreptului insolventei, familiei, dreptului comercial si protectiei datelor personale (GDPR).
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități
Manager Fratean Henrietta – Cabinet de avocat
Henrietta Frătean
Pe larg, despre Fratean Henrietta – Cabinet de avocat:
Numele meu este Frătean Henrietta și sunt mamprenoare, soție, mamă și de profesie avocat. Sunt absolventă a Facultatii de Drept din cadrul UBB Cluj, iar din anul 2010 profesez avocatura. Am dobândit experiența profesională în cadrul uneia dintre cele mai mari case de avocatură din România, fiind specializată în diferitele ramuri ale dreptului, cu toate componentele acestora, preponderent in domeniile dreptului insolventei, familiei, dreptului comercial si protectiei datelor personale (GDPR).
Îmi plac provocările pe care această profesie mi le oferă. Din acest motiv abordez și planific strategia pe care o voi aplica în cauze ghidadu-mă după citatul:„ Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități.”
Cu atenție și rigoare, ofer consultanța necesară pentru a-și desfășura activitatea în deplină legalitate și a minimiza riscurile inerente oricărui business, inclusiv prin asigurarea clientului un raspuns prompt si adecvat necesitatilor si obiectivelor acestuia.
Serviciile juridice prestate au fost si sunt adresate atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice, cuprinzand, in esenta, activitati de consultanta, asistenta si reprezentarea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata si a celor de arbitraj.
Copyright @2016 - 2022 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist