Pe scurt, despre Franc Agency:
Franc.agency oferă servicii de marketing strategic bazate pe date. Viziunea noastră asupra activităților și proceselor de marketing ale unei companii are la bază decizii strategice și cauză și efect. Procesele de marketing propuse au drept scop o finalitate dorită pe baza strategiei adoptate.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Marketingul este combinația între arta și știința aplicării conceptelor necesare pentru a alege piața țintă, a obține, a păstra și a crește.
Manager Franc Agency
Daniela Suhanea
Sunt strategul echipei franc.agency și am o experiență de 11 ani în consultanță.
Galerie foto Franc Agency
Galerie video Franc Agency
Pe larg, despre Franc Agency:
Suntem creatori de oportunități pentru clienții noștri deoarece prin procesele propuse de noi reușim să identificăm ce a funcționat pentru clienți în trecut și ce noi oportunități oferă piața. La baza serviciilor noastre se află mixul de marketing: produs, piață, plasament și promovare.

Cu noi orice client trece de la abordarea directă, prin promovare agresivă a pieței, la abordarea strategică prin activități de marketing concrete. Misiunea noastră ca agenție este să creștem afacerile clienților noștri iar o afacere nu poate crește fără o strategie de marketing, o strategie de comunicare și o strategie de brand. Toate acestea clădite doar pe planul de afaceri, misiunea și viziunea fiecărei companii.
Serviciile franc.agency includ:

Strategia de marketing: auditarea (ofertă, clienți, angajați, piață, sector, promovare), formularea noii strategii de marketing, planul de marketing.

Strategia de comunicare: formularea obiectivelor, segmentare, selectare canale de comunicare, bugetare, stabilire KPIs.
Strategia de brand: poziționare, arhetip de brand, naming, retorică de brand, identitate vizuală (logo și aplicații specifice canalelor), mesaje creative de campanii.

Marketing performant: plan strategic de campanii, media planuri, marketing automatizat, search engine marketing (campanii Pay-Per-Click), email marketing, content marketing, search engine optimization (SEO), monitorizare și optimizare KPIs.

Echipa este formată din specialiști asumați și proactivi deschiși la provocări profesionale și proiecte care să le incite gândirea strategică. Suntem certificați Google dar și Google Partners, Facebook Partners, Waze.

Tehnologia ne vine ca mănușă, ne plac proiectele îndrăznețe și antreprenorii ambițioși deschiși la abordarea strategică a pieței.
Adresa Franc Agency
Targu Mures
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist