F.I.M. Studio

Pe scurt, despre F.I.M. Studio:
Fiecare fotografie e dedicată OAMENILOR. Cu o experiență de peste 10 ani în fotografie de nuntă, botez, portret de ocazie sau fotografie de produs știu exact cum să surprind în imagini sentimente, trăiri, momente desăvârșite și chipuri radiante.
Motto / Viziune
O ședință foto este o poveste despre TINE. Eu îți creez oportunitatea să te arăți în toată splendoarea. Apoi scriem împreună povestea în imagini!
Manager F.I.M. Studio
Irina Mocanu
Fotograf specializat în fotografie de nuntă și budoar.
Pe larg, despre F.I.M. Studio:
Sunt convinsă că am meseria perfectă fiindcă am șansa să fiu martora celor mai frumoase momente din viețile oamenilor. Cu pasiune, inspirație și profesionalism scriu povestea evenimentului important din viața ta în imagini. Sunt fotograf profesionist cu experiență de peste 10 ani și dorința mea este să te ajut să capturezi momentul tău perfect în imaginea desăvârșită.

Ți-ai cunoscut jumătatea? Te ajut să păstrezi amintirea momentului uniunii voastre cu fotografiile potrivite.

Familia voastră s-a mărit cu un nou membru? Păstrezi imaginea boțului de om care zâmbește în somn nealterată și în era tantrumurilor cu fotografia potrivită.

Ești mamă, soție sau tânără domnișoară? Te aștept la studio în luna martie pentru un Portret de Femeie Frumoasă. Acest proiect fotografic este dedicat tuturor femeilor gata să îmbrățișeze provocările vieții. Este un prilej de răgaz, un mod de a se bucura de frumusețea de a fi femeie.

Formele corpului tău strigă răspicat sau șoptesc blând: SUNT FRUMOASĂ? Atunci o ședință de boudoir te face vedeta absolută pe scena cea mai importantă - viața ta.

Ești antreprenor începător sau bine ancorat în piață? Îți ofer fotografia perfectă care să arate lumii de ce ești în stare și cât ești de dedicat businessului tău. Imaginea nu este totul, dar poate fi deschizătoarea multor uși.
Adresa F.I.M. Studio
B-dul Chimiei, nr. 7b, Iasi
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist