Excelsior Mind & Soul

Pe scurt, despre Excelsior Mind & Soul:
Compania a apărut din dorința de a împărtăși lumii toată experiența pe care am trăit-o, de a arăta oamenilor tot ceea ce e posibil și de a îi conduce să își găsească propria cale.Oferim cursuri cu 4 certificări internaționale în NLP, Time Line Therapy®, Coaching, Hipnoză, acreditate de ABNLP și ABH.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Inspir și motivez pe cei din jur, pentru transformarea lor in cea mai buna versiune! Iar ca motto avem: Regăsește-ți libertatea de a fi tu însuți!
Manager Excelsior Mind & Soul
Mihaela Antoche
Sunt mamă, antreprenor, am 2 adolescente și înțeleg provocările femeilor care își doresc o familie și o afacere de succes simultan. Le pot avea pe ambele.
Pe larg, despre Excelsior Mind & Soul:
Sunt Mihaela și ghidez mamele antreprenor să scape de stres, să-și regăsească echilibrul emoțional și strălucirea.

Am avut nevoie de un erou așa că am devenit eu unul!
Familia mea este importantă pentru mine, sunt căsătorită cu un om minunat, avem două fete împreună. Am terminat Facultatea de Chimie, am lucrat ca inginer proiectant, sunt licențiată în Administrație Publică la SNSPA și acum sunt consultant în afaceri. În paralel am descoperit cursurile de NLP, și am devenit coach și trainer de NLP. A fost ca și cum un tren a venit în viața mea, m-am urcat în ultimul vagon și am pornit în aventura vieții mele.

Oferim:
1)programe de grup și sesiuni individuale, unde te susțin să identifici rădăcina problemei sau a blocajului și să o rezolvi pentru ca apoi să ai cale liberă spre ceea ce îți dorești. Echilibrul emoțional la care ajungi are efect în toate ariile vieții tale și e un catalizator pentru o creștere consistentă. Adică te faci bine cu totul.
2)cursuri și coaching pentru a câștiga claritate, să îți descoperi adevaratele obiective și să le duci la îndeplinire. Ceea ce înveti, te ajută să îți crești energia și sănătatea.

💎Tehnici de meditație și vindecare , curs de certificare, intensiv & accelerat de Hipnoză https://excelsiormindsoul.ro/cursuri/curs-hipnoza-meditatie/

💎Cheia către succesul tău, curs Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză https://excelsiormindsoul.ro/cursuri/curs-practician-nlp/

💎Sesiuni individuale de Breakthrough concepute pentru a ghida oamenii să depașească orice blocaje percepute, indiferent daca se regăsesc într-o situație profesională sau personală. Prin sesiunile de coaching adresăm problema de la rădăcină, îți depășești blocajele și începi să vezi viața cu claritate, identificându-ți corect prioritățile și eliberându-te de stresul generat de aglomerarea mintală https://excelsiormindsoul.ro/servicii/coaching#intro

Cursurile mele sunt procese de șlefuire a diamantelor ”umane”, și pe măsură ce giuvaiergiul dă cu dalta, ies la suprafață fațete neștiute și chiar nebănuite până acum, chiar de diamantul însuși. Se spune că presiunea puternică pune în valoare, cele mai ascunse comori.

Ai testimoniale aici: https://www.facebook.com/excelsiormindsoul/reviews

Programează-te la o sesiune gratuită de 30 min: https://excelsiormindsoul.ro/servicii/coaching#intro
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist