Excelsior Mind & Soul

Pe scurt, despre Excelsior Mind & Soul:
Compania a apărut din dorința de a împărtăși lumii toată experiența pe care am trăit-o, de a arăta oamenilor tot ceea ce e posibil și de a îi conduce să își găsească propria cale.Oferim cursuri cu 4 certificări internaționale în NLP, Time Line Therapy®, Coaching, Hipnoză, acreditate de ABNLP și ABH.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Inspir și motivez pe cei din jur, pentru transformarea lor in cea mai buna versiune! Iar ca motto avem: Regăsește-ți libertatea de a fi tu însuți!
Manager Excelsior Mind & Soul
Mihaela Antoche
Sunt Mihaela și aduc bucurie și energie celor din jurul meu, ghidându-i pentru a-și revigora relația cu partenerul și pentru a-și regăsi echilibrul emoțional.
Pe larg, despre Excelsior Mind & Soul:
Sunt Mihaela și aduc bucurie și energie celor din jurul meu, ghidându-i pentru a-și revigora relația cu partenerul și pentru a-și regăsi echilibrul emoțional.

Am avut nevoie de un erou așa că am devenit eu unul!
Familia mea este importantă pentru mine, sunt căsătorită cu un om minunat, avem două fete împreună. Am terminat Facultatea de Chimie, am lucrat ca inginer proiectant, sunt licențiată în Administrație Publică la SNSPA și acum sunt consultant în afaceri. În paralel am descoperit cursurile de NLP, și am devenit coach și trainer de NLP. A fost ca și cum un tren a venit în viața mea, m-am urcat în ultimul vagon și am pornit în aventura vieții mele.

Oferim cursuri și coaching pentru a câștiga claritate, să îți descoperi adevaratele obiective și să le duci la îndeplinire. Ceea ce înveti, te ajută să îți crești energia și sănătatea.

💎Tehnici de meditație și vindecare , curs de certificare, intensiv & accelerat de Hipnoză https://excelsiormindsoul.ro/cursuri/curs-hipnoza-meditatie/

💎Cheia către succesul tău, curs Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză https://excelsiormindsoul.ro/cursuri/curs-practician-nlp/

💎Sesiuni individuale de Breakthrough concepute pentru a ghida oamenii să depașească orice blocaje percepute, indiferent daca se regăsesc într-o situație profesională sau personală.

Cursurile mele sunt procese de șlefuire a diamantelor ”umane”, și pe măsură ce giuvaiergiul dă cu dalta, ies la suprafață fațete neștiute și chiar nebănuite până acum, chiar de diamantul însuși. Se spune că presiunea puternica pune în valoare, cele mai ascunse comori.
Copyright @2016 - 2022 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist