Eliza Puscasu Art and Design

Pe scurt, despre Eliza Puscasu Art and Design:
Adaugă un strop de culoare ideilor și dorințelor tale!
Creez, ilustrez și construiesc orice design pentru evenimentele importante din viața ta, pentru imaginea brandului tău, povestea ta sau chiar pentru locuința ta prin pictură și graphic design.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
I love to illustrate feelings, stories and dreams!
Manager Eliza Puscasu Art and Design
Eliza Stanciu
Pe larg, despre Eliza Puscasu Art and Design:
Sunt Eliza, un ”copil” vesel și creativ la 26 de ani și mămica Xeniei.
Sunt absolventă a Universității de artă și design, cu licență în arte vizuale și cu masteratul în design textil.
Odată cu terminarea facultății, a nunții mele și a vieții de mămică, începe și povestea mea plină de culoare, flori, munți, văi și vise! Sunt îndrăgotită de natură, lemn, călătorii și artă! Sunt într-o căutare continuă de frumos și culori și cred cu tărie că nimic nu este îmtâmplător!
Descoperind în anii de facultate ”jocul artistic cu acuarela”, designul grafic și iubirea pentru crearea de suprafețe expresive și abstracte, pe diferite materiale, am dorit să aprofundez aceste tehnici cât mai mult!
Astfel, în prezent mă ocup de câteva proiecte foarte dragi, în care realizez ilustrații originale, inspirate din natură sau din povești care ulterior devin personaje principale pentru tablouri și construirea unui design pentru agende, calendare, felicitări, gift cards, cover photos, tricouri, logo-uri, cărți de vizită, semne de carte și invitații de nuntă personalizate. Acestea sunt pictate, apoi editate și personalizate special pentru a reprezenta cât mai plastic personalitatea și atmosfera de poveste a fiecărei persoane sau afaceri.
Începutul acestui drum a prins contur odată cu provocarea de a picta propriile invitații de nuntă și de a realiza decorațiunile, într-un mod cât mai original, artistic și reprezentativ.
Pentru mine orice proiect nou reprezintă o provocare, de aceea sunt foarte deschisă către orice oportunitate de a picta și a crea diferite lucruri personalizate!
Ceea ce și ce creez eu, îmi dă aripi, mă face să visez, mă poartă pe meleaguri de povești, pe file de cărți, pe câmpuri de flori și prin sentimente. Aprecierea frumosului din jurul nostru, grija față de natură și curajul de a visa sunt câteva aspecte pe care doresc să le transmit celor din jur, care, cu fiecare ilustratie sau obiect primit de la mine pleacă cu o bucățică colorată din sufletul meu și din povestea produsului.
Visul meu este de a crea un brand și de avea un atelier propriu, plin de suprafețe, materiale și culori – ”Căsuța inimii mele”, în care voi putea crea povești pictate și voi experimenta în fiecare zi alături de copilașii mei.
Copyright @2016 - 2022 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist