Pe scurt, despre Dorela iepan - Coach Emoțional:
Ofer acea speranță care se crede a fi fost pierdută.
Ofer acea încredere care este imposibil de găsit de unul singur.
Ofer acea susținere care te duce până în punctul din care poți continua pe propriile picioare.

Pentru toate acestea am scris cartea "Relația Perfectă".
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Eliberează drumul către lumina din sufletul tău!
Nu te-ai născut să trăiești în obscuritate!
Manager Dorela iepan - Coach Emoțional
Dorela Iepan
Sunt Dorela Iepan, coach emoțional și relațional, terapeut holistic și soție fericită într-o relație perfectă, așa cum nu credeam că pot avea vreodată.
Pe larg, despre Dorela iepan - Coach Emoțional:
Susțin clienții care își doresc să iasă din tiparele vechi de gândire. Ei știu că ceva este erodat în ceea ce fac, gândesc sau experimentează, iar alături de mine descoperă un sistem unic prin care întreaga experiență de viață este retrasată de la zero.
Este povestea vieții mele, mergând pe un drum am simțit că dau de un zid. Acel zid nu a putut fi depășit din punctul în care eram cu gândirea pe care o avusesem până în acel moment.
Rapiditatea și ușurința cu care viața mea s-a schimbat m-a determinat să ofer tot ceea ce am practicat eu oamenilor care aveau aceeași sete de schimbare și cunoaștere.

Am început cu un canal de Youtube și ateliere gratuite.
Am continuat cu sesiuni de coaching și terapie individuale, ulterior cu challengeuri și programe de Mastermind.
Am continuat cu ateliere de grup, sesiuni individuale și programe individuale.

Între timp am scris cartea "Relația Perfectă" cu un titlu provocator care promite schimbări profunde, cu o singură condiție - citește cartea și fă exercițiile. Această carte este deja disponibilă și în limba engleză, atât în format electronic cât și în format fizic.

https://www.facebook.com/dorelaiepan/reviews
Cristina Cătănoiu: "Cred cu tărie că atunci când cerem, când avem anumite intenții, Universul ne trimite tot felul de semne prin situații, oameni, oportunități. Asa am ajuns eu sa aflu de Dorela, aparent întâmplător, însă cu o mare însemnătate in spate. Am lucrat cu ea o sesiune de eliberare a emoțiilor captive și m-a fascinat cu detaliile pe care mi le-a dat și ce a ieșit la suprafață pentru eliberare. A fost profund totul și îmi este destul de clar cum intențiile mele se îndeplinesc. O recomand cu drag și încredere pe Dorela Iepan. Mulțumesc, om frumos❤️"
Cristina Lorincz - "Dupa o saptamana de trait in masina de spalat, vorba unei prietene, Dorela este omul care trage cablul din priza. E incredibil cum poate schimba starea omului dupa o sesiune de Codul emotiilor. Foarte minutioasa si foarte operativa! Multumesc cu recunostinta!"

https://www.facebook.com/relatiaperfecta.ro/reviews
Rebeca Ienciu - "O carte minunată! 💯
Te ajuta sa-l vezi diferit pe cel de langa tine 🤗 Unele gesturi si atentii ce le primeam si pana acum, dupa ce am parcurs cartea, au avut mult mai mare impact asupra mea. Mulțumesc mult Dorela Iepan pentru acesta carte!"
Copyright @2016 - 2022 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist