DIVERTIS SHOP-experti in personalizare

Pe scurt, despre DIVERTIS SHOP-experti in personalizare:
Divertis Shop este locul in care vei gasi cadouri deosebite, cadouri personalizate, articole de petrecere, carnaval si divertisment.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Contributia noastra la momentul tau de fericire este: fiecare produs personalizat de noi sa se transforme intr-un cadou deosebit.
Manager DIVERTIS SHOP-experti in personalizare
Andrea Groza
Pe larg, despre DIVERTIS SHOP-experti in personalizare:
Suntem prezenti pe piata clujeana din anul 2000, unde am inceput si ne-am dezvoltat ca un reper pentru cei care cautau articole de divertisment, costume si accesorii de carnaval, cadouri haioase.
Din toamna anului 2007 ne-am extins cu un magazin în Iulius Mall, unde pe lângă articolele de divertisment si cadourile deosebite, oferim clienţilor şi posibilitatea de a personaliza pe loc diferite produse și cadouri pe materialele textile (tricouri, şepci, etc.), materiale ceramice (căni, pahare,etc.), materiale plastice (brelocuri, pixuri, magneti, ceasuri, etc.), materiale metalice (port cărţi vizită, tabachere, etc.), hârtie.

Încă din anul 2004 găsiți produsele noastre imprimate (tricouri, şepci, brelocuri, etc.) şi în alte localităţi şi staţiuni turistice: Sighişoara, Bran, Braşov, Bucureşti. DivertisShop.ro este deținător al mărcilor înregistrate Dracula și A Smile From Translyvania, din anul 2011.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist