Digital Cake

Pe scurt, despre Digital Cake:
Digital Cake oferă consultanță, pachete de servicii (social media marketing) și workshopuri despre digital marketing. Oferim o perspectivă de ansamblu și un start pentru toți cei care vor să se perfecționeze sau să învețe să se promoveze eficient și relevant în online.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Doresc să ajut antreprenorii la început de drum atât prin oferirea de servicii de digital marketing accesibile, cât și workshopuri utile și coerente.
Manager Digital Cake
Ivo Macovei
Ivo Macovei a lansat în 2019 "Digital Cake" o agenție creativă de social media ce oferă servicii de consultanță, SMM și workshopuri pe teme specifice.
Galerie foto Digital Cake
Pe larg, despre Digital Cake:
Digital Cake a luat naștere în octombrie 2019 la inițiativa lui Ivo Macovei.

Experiență acumulată în peste 10 ani în arii precum: vânzări, achiziții, e-commerce, comunicare corporate, PR și marketing a condus natural la ideea de a lucra în domeniul marketingului digital.

Numele de "Digital Cake" înseamnă straturi, este un nume dulce, dar complex care te duce într-o zonă atât de frecventată: digitalul.
Digital Cake este așadar un cumul de experiențe care dorește să rezolve dileme și să așeze în straturi ordonate businessuri la început de drum.
Adresa Digital Cake
Iași, strada Nucilor nr3.
Mamprenoare.eu este o platformă de promovare a afacerilor femeilor antreprenor din România și aparține companiei de training LevelUp Vision SRL.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist