Circular Consulting

Pe scurt, despre Circular Consulting:
Circular Consulting este compania care se ocupă de aplicarea eficientă a legislației de mediu, în beneficiul companiilor colaboratoare, indiferent de domeniul în care activează: tipografii, fabrici, restaurante, unități medicale, comerț, distribuție; venind cu soluții punctuale și personalizate.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
O abordare durabilă!
Circular Consulting își propune să inspire toate companiile din România să adopte economia circulară ca regulă de business!
Manager Circular Consulting
ing. Monica Danciu
Doctorand în economie circulară și consultant de mediu cu experiență.
Pe larg, despre Circular Consulting:
Bine ai venit și îți mulțumesc că te afli aici! Sunt Alina Monica Danciu și am înființat Circular Consulting din grijă pentru mediu. Potrivit legislației din România, toate companiile trebuie să respecte anumite reglementări ce pot părea la prima vedere destul de complicate. Nu mai spun că sunt în continuă schimbare.
Circular Consulting este compania care se ocupă de aplicarea eficientă a legislației de mediu, în beneficiul companiilor colaboratoare, indiferent de domeniul în care activează: tipografii, fabrici, restaurante, unități medicale, comerț, distribuție și altele.
Cred cu tărie că atunci când ai un model de afacere bazat pe economie circulară și decizi să acționezi cu responsabilitate față de mediul înconjurător, nu ai decât avantaje. Mai mult, respecți legea, arăți că îți pasă de lumea în care trăiești oferind un exemplu bun generațiilor viitoare și faci economii importante la buget!
Întreabă-mă cum!

Servicii. Iată ce ai putea avea nevoie:
• Obținerea autorizațiilor, avizelor sau acordurilor de mediu
• Evidența lunară a gestiunii deșeurilor
• Raportări periodice obligatorii către ANPM (Agentia Națională pentru Protecția Mediului) și AFM (Administrația Fondului pentru mediu)
• Consultanță în probleme de mediu.
• Strategie de circular business.

6 motive pentru a colabora
1. Sunt inginer de mediu, doctorand în economie circulară & responsabil de mediu. Sunt unul dintre oamenii norocoși care lucrează cu pasiune într-un domeniu cu impact. Îmi canalizez întreaga experiență în a oferi cele mai bune soluții punctuale, care îți ajută afacerea să fie competitivă și să se diferențieze prin grija pentru mediul înconjurător.

2. Economisești bani și timp. Preiau toate responsabilitățile companiei tale pentru respectarea legislației (complexe) de mediu. Astfel, îți garantez că eviți 100% amenzile.

3. Deșeurile sunt resurse. Te ajut să găsești cele mai bune soluții pentru reciclare, ceea ce implicit înseamnă economii semnificative la bugetul companiei tale.

4. Ai garanția că nu omiți nicio obligație legală, chiar dacă prevederile legislative sunt într-o continuă schimbare.

5. Servicii de mediu online. Distanțele sunt doar o cifră. Poți beneficia cu ușurință de serviciile pe care le ofer, indiferent de localitatea în care te afli.

6. Sunt un partener activ al companiei tale. Răspund cu promptitudine și ofer pachete de servicii personalizate, eficiente, la prețuri accesibile. Contactează-mă aici: https://circularconsulting.ro/contact/
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist