Centrul de educație în natură Spiridușii Pădurii

Sorana Olaru Zăinescu
Pe scurt, despre Centrul de educație în natură Spiridușii Pădurii:
Suntem o comunitate de părinți și educatori care credem în educația centrată pe copil, într-un mediu natural, și o practicăm deja de 4 ani prin intermediul unui program zilnic de grădiniță în pădure și forest after school.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Împreună creăm un spațiu educațional aproape de natură în care copiii noștri să crească liberi, fericiți, curioși și independenți.
Manager Centrul de educație în natură Spiridușii Pădurii
Sorana Olaru Zăinescu
Galerie foto Centrul de educație în natură Spiridușii Pădurii
Pe larg, despre Centrul de educație în natură Spiridușii Pădurii:
𝗦𝗽𝗶𝗿𝗶𝗱𝘂𝘀̦𝗶𝗶 𝗣𝗮̆𝗱𝘂𝗿𝗶𝗶 oferă program 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗽𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗶̂𝗻 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮̆, într-un spațiu prietenos, lângă pădurea Făget din Cluj-Napoca. Avem o grădină mare, cu pomi fructiferi, flori și legume pe care le îngijim împreună, și o căsută în care ne adăpostim dacă vremea este neprietenoasă. Fiecare zi la noi este ca o zi de vacanță: ne aventurăm în pădure, explorăm, experimentăm, ne jucăm, învățăm și descoperim în ritmul nostru universul magic din jur. Programul nostru educațional este deschis copiilor de la 3 ani în sus, pentru a avea un grad de independență care să le permită să se bucure de o zi întreagă afară, indiferent de vreme.
Pentru anul educațional 2022/2023, oferim următoarele programe: Grădinița din Pădure, Forest After School și Tabere de zi în perioada vacanțelor.
𝗚𝗿𝗮̆𝗱𝗶𝗻𝗶𝘁̦𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮̆𝗱𝘂𝗿𝗲 - pentru copii între 3 și 6 ani
𝗨𝗻𝗱𝗲 – Făget, Cluj-Napoca
𝗖𝗮̂𝗻𝗱 – zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30 – 16.00, cu excepția perioadelor de vacanță: 23 decembrie 2022 - 8 ianuarie 2023 și 15 – 24 aprilie 2023. Se poate opta pentru:
𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝘀𝗰𝘂𝗿𝘁: zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30 - 12.30 sau 9.00 – 13.00 dacă se optează și pentru prânz.
𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗹𝘂𝗻𝗴: zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30 - 16.00
𝗖𝗮̂𝘁 𝗰𝗼𝘀𝘁𝗮̆: Taxa pentru 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝘀𝗰𝘂𝗿𝘁 este de 𝟭𝟭𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶/𝗹𝘂𝗻𝗮̆ (include toate materialele și serviciile educaționale și o gustare de fructe). Taxa pentru 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝗹𝘂𝗻𝗴 este de 𝟭𝟳𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶/𝗹𝘂𝗻𝗮̆ (include toate materialele și serviciile educaționale și 2 gustări de fructe, nuci, legume etc.). Prânzul se plătește separat. (20 lei/zi).

𝗙𝗼𝗿𝗲𝘀𝘁 𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹 - dedicat copiilor între 6 și 10 ani.
𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺: zilnic, de luni până vineri, între orele 12.30 – 16.00.
𝗨𝗻𝗱𝗲: Făget, Cluj-Napoca.
𝗖𝗮̂𝗻𝗱: Zilnic de luni până vineri, începând cu data de 5 septembrie 2022, cu excepția perioadelor de vacanță: 23 decembrie 2022 - 8 ianuarie 2023 și 15 – 24 aprilie 2023.
𝗖𝗮̂𝘁 𝗰𝗼𝘀𝘁𝗮̆: Taxa pentru 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝘇𝗶𝗹𝗻𝗶𝗰 este de 𝟳𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶/𝗹𝘂𝗻𝗮̆ (include toate materialele și serviciile educaționale și o gustare). Prânzul se plătește separat (20 lei/zi).
Adresa Centrul de educație în natură Spiridușii Pădurii
Str. Petre Dulfu nr. 4, Cluj-Napoca
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist