Cabinet Avocat Badiu Andra

Pe scurt, despre Cabinet Avocat Badiu Andra:
Asigur asistență juridică pentru companii sau persoane fizice, constând în redactare contracte, consultanță în domeniul fiscal, comercial, dreptul muncii, drept civil, reprezentare în relația cu instituțiile statului sau în instanțele de judecată.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Stabilitatea și prosperitatea societății pe termen lung nu pot fi obținute decât prin profesionalismul, promptitudinea și onestitatea tuturor.
Manager Cabinet Avocat Badiu Andra
Andra Badiu
Sunt avocat din anul 2013. Am terminat facultatea de drept din cadrul UBB Cluj-Napoca.
Pe larg, despre Cabinet Avocat Badiu Andra:
Cred în perfecționarea continuă, îmi plac provocările și datorită dinamismului profesiei am avut ocazia să intru în contact cu situații din cele mai diverse.

Asigur asistență juridică constând în redactare contracte, înființări și modificări persoane juridice, consultanță în domeniul fiscal, dreptul muncii, comercial, drept civil, reprezentare în relația cu instituțiile statului sau în instanțele de judecată.

Pornesc întotdeauna de la nevoile clientului și încerc să găsesc soluția ideală în fiecare situație: cea mai puțin costisitoare, însă varianta care pe termen lung va asigura stabilitate din toate punctele de vedere.

Obiectivul actual este crearea unei structuri de servicii complete adresate în primul rând persoanelor juridice. Astfel, în colaborare cu specialiști de încredere din diverse domenii de interes pentru companii, îmi doresc să asigur clienților un suport stabil care să vină în sprijinul afacerilor acestora.

Consider că în climatul economic, social și juridic actual orice afacere care își dorește succes pe termen lung are nevoie de un astfel de sprijin.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist