Brand Content Writing

Valendorfean Lia Ioana
Pe scurt, despre Brand Content Writing:
Articole pentru online (site, bloguri, reviste); Articole pentru publicații print; Texte pentru Podcast; Comunicate de presă; Articole publicitare presă; Newslettere; Texte pentru social media; Strategii comunicare; Texte de prezentare (business, evenimente); Texte descriere produse/servicii etc.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Să livrez fiecărui colaborator texte respectate și respectabile, deci calitate în comunicare, relevanță și impact pentru brandul tău!
Manager Brand Content Writing
Valendorfean Lia Ioana
Articole pentru online (site, bloguri, reviste); Articole pentru publicații print; Texte pentru Podcast; Comunicate de presă; Articole publicitare presă etc.
Pe larg, despre Brand Content Writing:
Toată lumea a auzit de content writeri, dar brand content writerii sunt o apariție relativ nouă în mediul online. Noi nu scriem doar conținut, ci conținut de brand sau brand content, adică articole care nu se concentrează pe promovarea produselor și serviciilor unei companii, ci pe interesele și nevoile cititorilor, clienți sau viitori clienți. Un articol de brand content pune pe primul loc experiența cititorului.

Ce scriu eu? Articole pentru online (site, bloguri, reviste); Articole pentru publicații print; Texte pentru Podcast; Comunicate de presă; Articole publicitare presă; Newslettere; Texte pentru social media; Strategii comunicare; Texte de prezentare (business, evenimente); Texte descriere produse/servicii etc.
Livrez texte respectate și respectabile, nu zgomot.

Mă ajută mult să fac toate astea cei 6 ani de presa scrisă, alți 10 ani de expert relații publice (PR) și de manager de proiect în comunicare europeană; prezența, de două ori (în 2011-2012 și 2022) în grupurile de lucru paneuropene pentru relația cu media, inițiate de Comisia Europeană pentru a îmbunătăți relația cu media și influencerii. Practic, de peste 16 ani scriu muuulte caractere pe zi.

Într-o lume online aglomerată și zgomotoasă, inundată de fake-news si îndoieli, ambiția mea este să livrez fiecărui colaborator texte respectate și respectabile. Povești adevărate cu care oamenii să se indentifice, pe care să le citească, să îi inspire, să educe și care să producă impactul dorit. Pentru că oamenii nu vor să audă texte seci despre companii ci vor să relaționezi cu ei, folosind cuvinte pe care ei înșiși le-ar folosi și venind cu soluții la provocările pe care le au.

În cazul în care consideri ca ai nevoie de unul sau mai multe din serviciile de mai sus, caută-mă! Și nu uita: cel mai mult mă gândesc la clientul tău, scriu despre experiențele clienților cu brandul tău. Textele mele nu sunt încă un zgomot în spațiul online. Sunt texte respectate și respectabile deci calitate în comunicare, relevanță și impact pentru brandul tău.
Copyright @2016 - 2022 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist