Atelier de creatie vestimentara - Rul Fashion

Pe scurt, despre Atelier de creatie vestimentara - Rul Fashion:
Atelierul de creatie vestimentara si servicii de personalizare prin broderie, Rul Fashion, ofera articole vestimentare unice, la comanda, dar si in serii limitate dupa schitele designerilor vestimentari. Orice produs poate fi scos din anonimat datorita personalizarii prin broderie.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Imi doresc ca brandul Rul Fashion sa creeze cat mai multe emotii, sa ofere incredere, curaj, motivatie tuturor celor care imbraca produsele noastre.
Manager Atelier de creatie vestimentara - Rul Fashion
Papavasileiou Florentina-Aurora
Sunt Aurora Papavasileiou, sotie de grec si mămică de 2 baieti, alături de care trăiesc cele mai sublime, magice și provocatoare sentimente din lume.
Pe larg, despre Atelier de creatie vestimentara - Rul Fashion:
Mereu mi-am dorit sa contribui cu ceva pentru societate si sa ajut cat mai multe femei sa se simta increzatoare si frumoase. Nu, nu ma refer la produsele de infrumusetare exterioara, ci la cele care iti dau o stare nemaipomenita din interior. Produsele vestimentare Rul Fashion sunt deosebite, de foarte buna calitate, cu un design unic, care sa te scoata din anonimat. Produsele noastre nu se adreseaza doar femeilor cu picioare lungi si corp de viespe, ci si celor mai plinute si mici de statura, asa ca mine. Caci si noi suntem frumoase, nu-i asa? Avem o mini serie limitata, cu un design si croi aparte, care sa se potriveasca gravidutelor, negravitutelor, slabutelor, plinutelor, chiar si mamicilor care alapteaza. Da, ati auzit bine. Acelasi produs poate fi purtat de catre oricine. Si pentru ca avem o echipa de profesionisti, am pus la dispozitie si serviciile de croitorie la comanda, dupa modelul si dimensiunile clientului, chiar si fara proba. Asadar, fie ca esti in orasul nostru sau nu sau chiar in afara tarii, apeleaza cu incredere la noi. Trebuie doar sa ne dai dimensiunile cerute, iar noi iti livram acasa intr 3-5 zile lucratoare. Iar daca ai botez, zi de nastere si vrei sa oferi un cadou personalizat, iti oferim serviciile de broderie. Sau poate esti antreprenor si vrei sa iti brodezi sigla pe tricouri. Te asiguram de seriozitate si cele mai mici preturi de pe piata.
Adresa Atelier de creatie vestimentara - Rul Fashion
Iasi, Iasi
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist