Pe scurt, despre ANNA NOUA:
Cărți de povești și materiale de dezvoltare personală, special gândite pentru a-ți susține efortul de a crește copii echilibrați din punct de vedere emoțional, social și intelectual.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Misiunea mea este să te ajut să fii părintele de care are nevoie copilul tău!
Manager ANNA NOUA
Anna Noua
Mamă, soție, cadru didactic, antreprenor și OM. Cred cu tărie în potențialul infinit al oricărui om. Singurii care ne punem bariere suntem noi înșine!
Galerie foto ANNA NOUA
Galerie video ANNA NOUA
Pe larg, despre ANNA NOUA:
Fiecare om este o poveste și povestea fiecăruia este o lecție. Pentru copii poveștile trebuie să aibă limbajul emoțiilor, personaje cu care să se poată identifica și să le aducă trăiri din care să învețe.
Poveștile mele au început odată cu fetița mea, o fetiță dulce, cu ochi mari și curioși, cu o minte care cerea mereu să fie hrănită. Când poveștile din jur nu au fost suficiente, i-am creat povești la care să raporteze mai ușor experiențele prin care trecea. Le-am povestit apoi copiilor prietenilor și iată așa, ele au prins viață și au ajuns deja in mii de case din România, dar și de peste hotare.
Îți aduc trăire, emoție, învățăminte, îți aduc instrumente prin care să faci educație cu blândețe. Cărțile mele de povești vizează:
- dezvoltarea emoțională
- dezvoltarea socială
- dezvoltarea intelectuală
- timp liber de calitate
- relaxare pentru copii și părinți
- materiale conexe: cărți de colorat, jucării hand-made
- povești pentru copii de la 3 la 12 ani
Un produs unic, jurnal de dezvoltare personală pentru adolescenți și tineri, este un alt instrument prin care îi oferi copilului tău șansa de a se cunoaște și de a înțelege care sunt căile prin care poate dobândi succesul în proprii termeni, nu așa cum îi dictează conformismul social. Acest "trebuie să fac/ fiu" ca să nu se uite lumea ciudat la mine, sau mai rău - ca să mă accepte, înăbușă spiritul, distruge personalitatea, creativitatea și libertatea de exprimare. Va găsi idei despre:
- ce este iubirea de sine
- încredere și respect de sine, dar și față de cei din jur
- cum să-și îmbunătățească relația cu părinții
- cum să creeze și să mențină relațiile de prietenie cele mai potrivite
- cum să gestioneze situații dificile
- ce este gândirea pozitivă și cum să o folosească
- cum să-și stabilească prioritățile
Adresa ANNA NOUA
Bârlad, jud. Vaslui
Mamprenoare.eu este o platformă de promovare a afacerilor femeilor antreprenor din România și aparține companiei de training LevelUp Vision SRL.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist