Angels Decor by Ana Cătinean

Pe scurt, despre Angels Decor by Ana Cătinean:
Angels Decor iți oferă servicii de consultanță pentru alegerea perdelelor și a draperiilor pentru casa sau biroul tău, precum și confecționarea /montajul lor. De asemenea, în atelierul meu realizez lenjerii de pat pe comandă , precum și genți, traistuțe și rucsacuri cu motive tradiționale românesti.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Imi doresc să promovez România prin produsele traditionale pe care le creez și să aduc o bucățică de Rai in casa ta! Calitatea înainte de toate!
Manager Angels Decor by Ana Cătinean
Ana Cătinean
Ana Cătinean- cu o experiență de 22 ani in domeniul croitoriei, dintre care 19 ani am decorat numeroase hoteluri , case și restaurante cu perdele și draperii.
Pe larg, despre Angels Decor by Ana Cătinean:
Cu o experiența de 22 ani in domeniul croitoriei, iți pun la dispoziție o gamă largă de produse și servicii- lenjerii de pat pe comandă din bumbac ranforce; genti/ trăistuțe și rucsacuri impermeabile cu motive tradiționale și florale; confecționez pe comandă perdele, draperii, storuri, cuverturi, fețe de masă, huse de scaune.
Am imbrăcat mii de ferestere ale hotelurilor din țara noastră și am amenajat cu perdele nenumarate case si vile de-a lungul anilor. Iată ce spun clientii mei:

'Ana ne-a ajutat să infrumusețam sala de clasă. Ne-a acordat consultanță in alegerea materialului (utilizare, intretinere), a șinelor și a accesoriilor aferente.Pe lângă faptul că am primit cea mai bună ofertă de pret, execuția a fost doar in câteva zile, ceea ce ne-a bucurat si ajutat enorm!'- Anca
"
'Multumita de rezultat, multumita de colaborare, bucuroasa ca am intalnit-o pe Ana, o fiinta absolut speciala.Multumita de rezultat, multumita de colaborare, bucroasa ca am intalnit-o pe Ana, o fiinta absolut speciala.
Te voi recomanda cu bucurie tuturor celor pe care o sa-i aud ca au nevoie de draperii dragute.'- Alina
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist