ANALUCA - scutece refolosibile moderne & alte produse textile refolosibile

Oana Laura Voinea
Pe scurt, despre ANALUCA - scutece refolosibile moderne & alte produse textile refolosibile:
ANALUCA este un brand de produse textile refolosibile care a pornit de la scutece textile refolosibile moderne. Am continuat cu productia a diverse alte produse textile refolosibile, cum ar fi absorbantele textile intime pentru femei, chilotii menstruali, absorbante refolosibile pentru axila, masti.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Cu produsele ANALUCA facem tot posibilul sa ajutam la salvarea planetei noastre si a bugetului a cat mai multe familii
Manager ANALUCA - scutece refolosibile moderne & alte produse textile refolosibile
Oana Laura Voinea
Pe larg, despre ANALUCA - scutece refolosibile moderne & alte produse textile refolosibile:
Stiati ca?
• Un singur bebelus produce in medie in jur de minim 900 kg de deseuri din scutece de unica folosinta in cei 2.2 ani in medie pana cand invata sa faca la olita?
• Doar in Uniunea Europeana, conform unui studiu oficial, intr-un singur an se produc 6.731.000 tone de astfel de deseuri, deseuri care se descompun in medie intre 4 si 500 ani?
• Orice femeie produce in viata adulta minim 180 kg de deseuri din absorbante de unica folosinta care nu se descompun decat dupa cateva sute de ani, la fel ca si scutecele?
• Doar in Uniunea Europeana, conform aceluiasi studiu, intr-un singur an, se produc 590.000 tone de deseuri din absorbante feminine?
Ma numesc Oana si sunt mamica gemenilor Ana si Luca de 7 anisori. De cand aveau copiii mei in jur de 1 an mi-a incoltit ideea unui brand romanesc de scutece textile moderne, tocmai pentru ca noua ne-au placut atat de mult si sunt atat de putin cunoscute printre proaspetele mamici. Mi-am dorit un scutec textil ideal atat pentru bebelusi micuti cat si maricei, optim ca si absorbtie, iar pentru cine nu stie nimic despre scutecele textile moderne, acestea sunt majoritatea marime unica, pentru ca sunt reglabile, se potrivesc de la 3.5 pana la 15-16 kg ale bebelusului. Si asa s-au nascut scutecele textile ANALUCA, dar de atunci am diversificat foarte mult gama de produse textile refolosibile.
Eu personal am ales scutecele textile dupa ce am citit despre beneficiile pentru pielea copilului, pentru ca respira in scutecele textile, pentru evitarea efectului de sauna care apare la bebelusi in scutecele de unica folosinta, dar si datorita costurilor reduse pe termen lung si a impactului asupra mediului inconjurator.
Pe langa scutecele textile, de la care am pornit, au mai aparut si alte idei de produse textile refolosibile, cum ar fi absorbantele intime ANALUCA sau de alaptat pentru femei, anul trecut am ajuns sa facem si masti, absorbante antitranspiratie, chilotii menstruali, prelungiri pentru body-uri de bebelusi, dischete demachiante, dar si alte produse.
Caut in permanenta idei pe care sa le putem pune in practica in acest domeniu cu gandul la mediu si cu siguranta vom diversifica si imbunatati permanent gama de produse. Va invit sa vedeti toate produsele pe site, accesand link-ul: https://www.analuca.ro/si puteti urmari si pagina de facebook aici: https://www.facebook.com/scutecelavabileadorabile
Pentru orice informatii, va stau la dispozitie
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist