Alege sa devii - Gina Suciu

Pe scurt, despre Alege sa devii - Gina Suciu:
Sunt Gina Suciu, Coach Transformațional și Facilitator PSYCH-K® - Te susțin în a aduce transformare în viața ta prin schimbarea convingerilor subconștiente limitative cu noi convingeri care să creeze o stare de bine în toate aspectele vieții tale.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Cred că e în puterea noastră să alegem cine vrem să devenim, să ne transformăm convingerile, gândurile și emoțiile pentru a trăi o viață echilibrată.
Manager Alege sa devii - Gina Suciu
Gina Cristina Suciu
Tipurile de servicii oferite: sesiuni 1 la 1, sesiuni de coaching de grup, workshopuri pe convingeri specifice
Pe larg, despre Alege sa devii - Gina Suciu:
După ce am devenit a doua oară mamă în 2019, am căutat să înțeleg de ce unele lucruri le putem schimba cu voința și gândire pozitivă, iar altele nu. În căutările mele am ajuns la Bruce Lipton și așa am înțeles că 95% dintre comportamentele noastre sunt conduse de mintea subconștientă, iar schimbările lor nu se pot face folosind mintea conștientă sau voința.

Am simțit dintotdeauna că suntem mai mult decât un corp fizic și am conștientizat că acesta este compus din căi energetice și centre energetice care se află într‑o interacțiune dinamică cu celulele, organele, stările de spirit și gândurile. Atunci când am putut schimba aceste energii, am transformat instantaneu electrochimia creierului ceea ce m‑a ajutat la integrarea emoțiilor, la schimbarea obiceiurilor, comportamentelor, gândurilor și mbunătățirea sănătății corpului fizic.

Acesta a fost începutul redescoperirii și transformării mele, iar în călătoria mea mi‑am dat seama că adevărata mea misiune este aceea de a‑i susține pe cei din jurul meu să își depășească limitele și blocajele, așa a luat naștere și proiectul “Alege să devii”.

Folosesc instrumente de coaching și tehnici din psihologia energetică care lucrează la nivel minte‑corp‑spirit și care depășesc metodele standard ale vizualizării, afirmațiilor, puterea voinței și gândirea pozitivă. Am ales tehnici din psihologia energetică pentru că sunt printre cele mai eficiente modalități de rescriere a programelor, permițând o rescriere rapidă a convingerilor noastre subconștiente prin abordarea și a aspectelor energetice care stau la baza provocărilor, precum și prin accesarea creierului în starea theta (stare care susține învățarea/schimbarea foarte rapidă).

În acest proces, facilitez transformarea convingerilor în subconștient într‑un mod care creează următoarele beneficii:
+ identificarea cauzei reale care a determinat incapacitatea de a atinge un obiectiv, conștientizarea fiind primul pas în a genera schimbări
+ eliberarea emoțiilor/fricilor atașate respectivei provocări sau obiectiv pentru a putea acționa și crea o schimbare permanentă
+ conectarea cu intuiția proprie și mintea subconștientă pentru a avea mai multă ghidare și claritate
+ regăsirea puterii personale prin creșterea încrederii în sine și asumarea acțiunilor pozitive și decisive pentru o stare de bine în toate aspectele vieții.


Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist