AIS Intelligent Accounting and Consulting

Pe scurt, despre AIS Intelligent Accounting and Consulting:
La AIS găsiți o echipă de profesioniști cu studii superioare și experiență în domeniul financiar contabil și fiscal, specializată în prestarea serviciilor financiar-contabile, resurse umane și salarizare, care se adresează în special firmelor mici și mijlocii.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
WIN-WIN-WIN este strategia noastră de succes pentru clienții noștri.
Manager AIS Intelligent Accounting and Consulting
Corina Oncescu
Expert contabil; Auditor financiar; Consultant fiscal
Pe larg, despre AIS Intelligent Accounting and Consulting:
AIS este o societate cu personal tânăr si dinamic, care urmărește să se dezvolte oferind servicii de cea mai bună calitate. Serviciile sunt prestate de profesioniști atestați, membri CECCAR, CAFR si CCF.

Comunicarea permanentă cu clientul, cunoașterea și implicarea în activitatea acestuia ne ajută să oferim cele mai bune soluții pentru problemele sale. Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare şi extrem de competitiv obiectivul nostru este de a investi în relaţii de lungă durată şi de a ghida clienţii în consolidarea viitorului afacerii.

Venim in sprijinul clienților cu informări asupra modificărilor legislative relevante pentru activitatea lor. De asemenea, contribuim la corecta informare a partenerilor noștri asupra implicațiilor fiscale ale afacerilor pe care le derulează.

Profesionalismul si calitatea serviciilor sunt principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra. Confidențialitatea informațiilor este garantată atât pe toata perioada colaborării cât și după încetarea prestării serviciilor solicitate
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist