Pe scurt, despre AIR Design:
AIR Design este un birou de design de interior. Serviciile noastre includ recompartimentari, amenajarea functionala a spatiului, vizualizari 3D, proiectare mobilier, alegerea mobilierului, finisajelor si a décorului in acord cu personalitate dvs.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Arhitectura de interior, design specializat pentru locuinte, birouri, spatii comerciale.
Manager AIR Design
Iustina Rangu
Designer de interior cu formatie de arhitect, urmaresc cu atentie ca proiectele mele sa imbine functionalul si esteticul, transformand "O casa" in "Acasa".
Pe larg, despre AIR Design:
AIR Design este un birou de arhitectura si design de interior. Fie ca este vorba de a modifica aspectul unei camere, sau de amenajarea unui spatiu de birouri, serviciile noastre asigura schimbari de functiune, recompartimentari, ambientare, proiectare mobilier, consultanta in alegerea mobilierului, finisajelor si a obiectelor de décor.
O viziune de ansamblu asupra lucrarii, realizata de un specialist, va asigura un spatiu coerent, functional, cu o estetica in acord cu personalitatea dvs.
Prin proiect se asigura asistenta de specialitate pe parcursul implementarii, precum si colaboratori de incredere pentru executie.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist