Pe scurt, despre AIR Design:
AIR Design este un birou de design de interior. Serviciile noastre includ recompartimentari, amenajarea functionala a spatiului, vizualizari 3D, proiectare mobilier, alegerea mobilierului, finisajelor si a décorului in acord cu personalitate dvs.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Arhitectura de interior, design specializat pentru locuinte, birouri, spatii comerciale.
Pe larg, despre AIR Design:
AIR Design este un birou de arhitectura si design de interior. Fie ca este vorba de a schimba aspectul unei camere, sau de amenajarea unui spatiu de birouri, serviciile noastre asigura schimbari de functiune, recompartimentari, amenajarea spatiului, proiectare mobilier, consultanta in alegerea mobilierului, finisajelor si a obiectelor de décor.
O viziune de ansamblu asupra lucrarii, realizata de un specialist, va asigura un spatiu coerent, functional, cu o estetica in acord cu personalitatea dvs.
Prin proiect se asigura asistenta de specialitate pe parcursul implementarii, precum si colaboratori de incredere pentru executie.
Mamprenoare.eu este o platformă de promovare a afacerilor femeilor antreprenor din România și aparține companiei de training LevelUp Vision SRL.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist