Pe scurt, despre ACR CONTAFISC:
ACR Contafisc Cluj partenerul tău pentru servicii de contabilitate, consultanță fiscală, resurse umane și salarizare, înființare, modificare, lichidare firmă. www.acr-contafisc.ro
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Garantăm cele mai bune rezultate, provenite din munca făcută cu drag și determinare.
Manager ACR CONTAFISC
Claudia Rogozan
Am ajutat multe firme să alegă între diferite soluții oferite de legislația fiscală în sensul cel mai favorabil intereselor proprii.
Pe larg, despre ACR CONTAFISC:
E important să știi că expertul ACR Contafisc responsabil de afacerea ta se dedică complet business-ului tău și nevoilor sale. Ne recomandă experiența, calitatea superioară a serviciilor noastre și respectul pentru antreprenoriat.
Beneficiezi de întâlniri de mentorat 1 la 1 şi acces la grup intern de educație financiară și antreprenorială- Grup ACR Contafisc și Partenerii. Ești astfel la curent cu cele mai importante noutăți din domeniu, ceea ce te ajută să îți gestionezi cât mai bine afacerea și să o scalezi.
Ni s-a spus în repetate rânduri că suntem mai mult decât o firmă de contabilitate din Cluj. Credem în profesionalizare continuă. Suntem informați și te ținem și pe tine informat. Ai astfel garanția că nu apar situații neprevăzute sau surprize neplăcute. Punem accent pe profesionalism, responsabilitate și comunicare. Ia legătura cu noi (tel. 0741-475.405, email: claudiarogozan@acr-contafisc.ro) dacă și tu vrei mai mult de la business-ul tău.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist