Pe scurt, despre ACR CONTAFISC:
ACR Contafisc SRL oferă o gamă largă de servicii în domeniu, precum: contabilitate, consultanță financiar-fiscală, optimizare fiscală, salarizare și personal, înființări firme și consultanță pentru începerea afacerii.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Un contabil bun, un antreprenor linistit!
Manager ACR CONTAFISC
Claudia Rogozan
Rogozan Claudia - Expert Contabil, membra a Corpului Expertilor contabili si a Contabililor Autorizati din Romania, cu o experienta mare in domeniu.
Pe larg, despre ACR CONTAFISC:
Noi, ACR Contafisc, suntem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în contabilitate, fiscalitate și resurse umane. De asemenea, oferim sfaturi pentru o bună gestionare a afacerii dumneavoastră și suntem permanent la curent cu schimbările legislative.

Ne recomandă calitatea superioară a serviciilor noastre, respectul pentru client și pentru nevoile acestuia.

Toți angajații ACR Contafisc au o bogată experiență in domeniul financiar-contabil și al resurselor umane, pe care o utilizează spre a fi de ajutor clienților și a răspunde prompt oricărei cerințe. În lucrul cu cei ce ne solicită ajutorul, ne dedicăm complet și valorificăm cunoștințele acumulate cu scopul de a satisface și cele mai exigente cerințe.

Societatea noastră este înscrisă în Corpul Experților Contabili și a Contabililor Autorizați, garantându-vă profesionalism si certitudinea reușitei!
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist