7TEAMZ - Construim echipe puternice

Pe scurt, despre 7TEAMZ - Construim echipe puternice:
Creez si livrez programe de dezvoltare și workshop-uri în domeniul leadership-ului, coaching-ului, comunicării si muncii în echipă.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Construim echipe puternice pentru a ajuta la îmbunătățirea performanței individuale și de echipă.
Manager 7TEAMZ - Construim echipe puternice
Gabriela Tichelea
Am înlocuit rolul de sportivă de performanță cu acela de trainer, consilier dezvoltare persoanală si coach transformațional.
Pe larg, despre 7TEAMZ - Construim echipe puternice:
Sunt Gabriela Țichelea și misiunea mea este să construiesc echipe puternice. Produc schimbări autentice prin crearea si livrarea de programe transformaționale în domeniul leadership-ului, coaching-ului, comunicării si muncii în echipă.
Experiența și expertiza mea vin din sportul de performantă, unde am dobândit talentul de a ajuta la dezvoltarea echipelor prin crearea unui spațiu sigur, încurajând încrederea și creativitatea.
Sunt trainer si coach acreditat.

Ești manager al unei echipe și îți dorești să descoperi cea mai bună abordare, atitudine, strategie și plan de acțiune pentru a construi o echipă de succes?
Esti Team Lead și îți dorești să conduci o echipă ce are un scop clar? O echipă în care tensiunea dintre coechipieri e văzută ca pe o oportunitate de îmbunătățire? Unde conflictul este evitat, dar abordat într-o maniera simplă printr-un proces de susținere? O echipă în care ascultarea și dialogul sunt aptitudini obișnuite pentru o mai buna înțelegere reciprocă?

𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗕𝘂𝗶𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 este un program de o zi ce poate fi livrat atât on site cât și off site echipelor sportive sau de business care au nevoie să lucreze la:
✅ felul în care comunică cu ceilalți;
✅ felul în care colaborează;
✅ și se conectează între ei.
Acest team building are rolul de a-i încuraja să se cunoască la un nivel mai profund, să-și dorească să se implice cu adevărat în proiectele echipei și să colaboreze eficient împreună.
Iti pun la dispozitie uneltele, tehnicile si strategiile potrivite nevoilor tale.

Iată ce spun colaboratorii noștri:

"În 2022 Gabriela a fost alegerea noastră pentru un offsite de management cu elemente de team building. Abordarea ei a adus un factor diferențiator față de restul companiilor de training: performanța în sport ca paralelă pentru viața profesională. Sesiunile au fost foarte naturale, axate mult pe coaching și introspecție, iar rezultatul a depășit așteptările. Ne bucurăm acum să avem o echipă de management care comunică deschis și își dorește repetarea unui astfel de eveniment și pe viitor."
Dana Popescu, HR Lead Playtika

„Workshopurile cu Gabriela au adus un plus de încredere în cadrul echipei noastre. Am reușit să ne cunoaștem mai bine și să găsim elemente care să ne apropie. Consider că a schimbat dinamica relațiilor într-un mod pozitiv.”
Radu Andrei Tamaș, Team Lead CSM Bacau
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist