Optica Excelens Iași

Elena Tănăsilă
Pe scurt, despre Optica Excelens Iași:
La Excelens Iași găsești rame pentru ochelari de vedere, lentile, ochelari de soare și ceva în plus: o atmosferă deschisă și familiară în care primești răspuns avizat la absolut toate întrebările pe care le-ai putea avea legate de vederea ta.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Ochelarii corecți, pentru un maxim de confort și protecție.
Manager Optica Excelens Iași
Elena Tănăsilă
Pe larg, despre Optica Excelens Iași:
Sunt Elena Tănăsilă, fondatoarea Excelens, optometrist cu aviz de liberă practică și cu 21 de ani experiență în optică și optometrie.
Excelens înseamnă pasiune și excelență. Prescrierea corectă a dioptriilor reprezintă o responsabilitate mare pe care mi-o asum deoarece ține mult de acuratețea și sănătatea tuturor celor care calcă pragul opticii noastre.

Cunosc foarte bine atât din punct de vedere al specialistului, cât și din punct de vedere al pacientului, cât este de important să vezi clar, să nu te doară capul și să ai comfort general. Acest echilibru poate deveni cu ușurință instabil dacă porți ochelari cu dioptrii incorecte.

Vino la Excelens pentru:
Consult optometric specializat - Ai garanția unei măsurători corecte a dioptriilor!

Rame de ochelari pentru orice buget - Alege din sute de modele de rame de ochelari pentru femei, pentru bărbați sau pentru copii. Promitem să îți oferim o recomandare avizată în funcție de tipul de lentilă și estetică.

Gratuit! Reparații și întreținere ochelari - Ochelarii tăi de vedere au nevoie de întreținere periodică și reglaje. Poziționarea incorectă a ochelarilor poate influența vederea.

Reduceri la rame pentru ochelari de vedere și lentile - Stai cu ochii pe promoțiile noastre lunare la ochelarii de vedere! Anunțăm toate detaliile online și tu trebuie doar să vii la sediul nostru din Iași și să te bucuri de reduceri și vedere clară!

Program avantajos de fidelizare - Ești clientul nostru și mai ai nevoie de o pereche de ochelari? Te așteptăm cu toate detaliile ofertei la sediul Excelens din Egros. Întotdeauna este o plăcere să ne reîntâlnim!

Întreabă-ne orice despre sănătatea ochilor tăi - Noi te ascultăm! Ai garanția unui răspuns clar și a unor recomandări personalizate ce te ajută să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește îmbunătățirea vederii și a stării tale de bine!
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist