Curs ABC-ul gestionării stresului

Foto produs
Pe scurt
Cu toții ar trebui să știm că influenţele interne şi externe nefavorabile care generează stres reprezintă parte a cauzelor stresului.
Preț
149
LEI
Link comandă
Descriere
Compania
Cu toții ar trebui să știm că influenţele interne şi externe nefavorabile care generează stres reprezintă parte a cauzelor stresului şi sunt cunoscute sub numele de factori de stres.

Mai mult decât atât, în lumea complexă de azi în care oamenii se confruntă cu diverse cerințe şi obligații în continuă schimbare, de multe ori este greu să îți dai seama dacă sursa reală a stresului provine din viața profesională sau din cea personală. De aceea, îți recomand să privești mai atent printr-o lupă.

Acea lupă este cursul de față care îți oferă o înțelegere mai bună a stresului, a factorilor care îl cauzează, dar prezintă și strategii de gestionare a stresului
Ce vei câștiga:
Afli care sunt indicatorii de stres și tot ce ține de această "piatră de moară", aș spune invizibilă, pentru care pierdem timp, stare de bine și obiective.
Afli cum să eviți creșterea previzibilă a nivelului de stres, învăţând să identifici în mod conștient semnalele personale de avertizare.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu