Pelerinaj si drumetie de Sf. Mihail si Gavril – 8 noiembrie 2020/2021

SEZON 2020 / 2021 Experiențe la 360° pentru “a trăi” teritoriul Văii Siretului Descoperim natura armonioasă cu dulci coline scăldate de Siret Gastronomie moldovenească autentică Aventuri tradiționale și imersiune totală într-un lume arhaică
PREȚ:
150
LEI

Descriere

Ziua 1 | Iași – Dolhasca, Suceava - Iași.
Puține lucruri fac să ne tresare inima de pace și bucurie, natură însă are darul de a ne reda întotdeauna buna dispoziție. Moldovenii în special sunt oameni credincioși care știu cât de important este să păstrezi tradițiile și portul popular. Își pregătesc sufletul prin post, casele și curțile prin curățenie și își întâmpină oaspeții cu lumina pe chip și cu roadele muncii lor. Descoperim patrimoniul local natural, istoric, imaterial, enogastronomic și artistic. Această experiență ne introduce în aceasta lume arhaică și mai puțin cunoscută a satului din Moldova. Servim prânzul cu produse tradiționale locale, pregătite de localnicii satului din Siliștea Nouă.
Participam la cântec și joc tradițional și pregătim si alte surprize.
Drumeție în căutarea opinticilor. Învățăm să îi căutăm, să îi identificăm, cum să îi culegem, curăța și primim rețete locale pentru a-i găti.

Program Ziua 1:
Iași – Biserica Sf. Arhangheli Mihail și Gavril – Dolhasca, Suceava - Iași
07.30 Plecare de la Iași, Palatul Culturii
09.30 Slujbă in Biserica cu hramul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril Siliștea Nouă
12.00 Prânz local
13.00 Cântec și joc tradițional
14.00 Drumeție la cules de opintici
18.00 Plecare către Iași

Tarife: 150 lei / persoana
Tariful include:
- prânz cu produse locale
- ghid local
- transport cu autocarul
Tariful nu include:
- intrare la obiective
- orice alte servicii solicitate de turiști, dar nespecificate in program
- orice servicii suplimentare cauzate de forță majoră (ex cheltuielile apărute ca urmare a prelungirii sejurului cauzat de vremea rea)
Informații suplimentare:
Comanda presupune acceptarea acestor condiții de participare, fără alte intervenții ulterioare.
Pentru orice activitate organizată de ANIMA HOLIDAYS – EVERYN beneficiați de consultanță gratuită, astfel încât să aveți parte de cele mai reușite experiențe de călătorie și vacanță.
Detalii de plată: 100 % la rezervare fermă.
Programul poate suferi modificari în funcție de numarul de participanți, de condițiile atmosferice, și de alte evenimente de care nu suntem responsabili și care nu pot fi prevazute la momentul realizării excursiei, fără a afecta însă calitatea evenimentului.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE