Pelerinaj Ceahlău între legendă, prezent și viitor

Masivul Ceahlău "Se spune că, pe locul unde se află acum Ceahlăul, era demult o pietrărie a unui meşter neîntrecut, dar pe cât de priceput era, pe atâta era şi de ursuz...". Va invitam sa descoperiti frumusetile si legendele Ceahlaului in 4 zile .
PREȚ:
350
LEI

Descriere

Program:
Ziua 1 – Marti, 04 august 2020 | Iași – Cabana Dochia
Plecare din Iasi la ora 8. In jurul orei 12 se va urca din Durau catre Cabana Fantanele pe un traseu de 1,5-2 ore. Dupa ce trecem de impresionanta stanca Panaghia continuam traseul catre Cabana Dochia (2-2.30 ore), unde vom fi cazati Dupa ce lasam bagajul la cabana, daca timpul permite, facem o tura pana pe Ocolasul Mare (1907 m). Intoarcere la Cabana Dochia. Cazare la Cabana Dochia.

Ziua 2 – Miercuri, 05 august 2020 | Trasee turistice la alegere
Trezire dimineata devreme, inainte de rasaritul soarelui, pentru a urca pe virful Toaca. De aici vom vedea renumitul fenomen numit Umbra Piramidei. Coboram apoi pana la Cabana Izvorul Muntelui (3.30-4 ore). De aici ne intoarcem pe alt traseu la Cabana Dochia (4-4.30 ore). Cazare Parcul National cu cort personal

Ziua 3 – Joi, 06 august 2020 | Trasee turistice – Pelerinaj spre slujba de Schimbare la Fata a Domnului
Trezire dimineata devreme, inainte de rasaritul soarelui, pelerinaj spre varful Ceahlaului, pentru a lua parte la slujba de Schimbare la Fata a Domnului, slujba care se oficiaza la schitul ridicat în varf. Cazare la Cabana Dochia.

Ziua 4 – Vineri, 07 august 2020 | Trasee turistice la alegere – Iasi
Coboram spre Durau pe traseul ce trece pe la cascada Duruitoarea (4 - 4.30 ore). Intoarcere acasa.

Sursa foto: site oficial Cabana Dochia

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE