Parteneriat strategic între Mamprenoare și Europe Direct Cluj - noul biroul local al UE

EUROPE DIRECT CLUJ, noul birou local al Uniunii Europene, este membru al rețelei Europe Direct din România, care, la rândul său, face parte dintr-o rețea de centre la nivel european, fiind administrate de Comisia Europeană. Aceste centre aduc Europa mai aproape de cetățeni și îi ajută să se implice concret în dezbateri punctuale privind viitorul UE.

EUROPE DIRECT reprezinta un partener strategic pentru Comisia Europeană și Parlamentul European, fiind unul dintre principalele mijloace prin care informația europeană ajunge la publicul larg și angajează cetățenii în dezbaterea politicilor europene.

Mamprenoare este cea mai puternica comunitate de femei antreprenor din Cluj si una din cele mai puternice din Romania, având misiunea de a construi un mediu propice de dezvoltare pentru fiecare mamă antreprenor din România și din diaspora, prin oferirea de instrumente de networking, educație și promovare. Viziunea Mamprenoare este să construiasca o lume mai bună pentru noi și pentru copiii noștri, arătându-le modele de succes obținut prin educație, colaborare și implicare. În ultimii 5 ani, Mamprenoare a reușit sa sprijine câteva sute de anreprenoare și a organizat evenimente de business, networking și caritate în mai multe orașe din România.

Începând cu data de 04.05.2021, centrul EUROPE DIRECT Cluj și comunitatea MAMPRENOARE au semnat un acord de parteneriat prin intermediul căruia își exprimă angajamentul de a coopera în perioada 2021-2025.

Parteneriatul între MAMPRENOARE și EUROPE DIRECT Cluj, facilitat de Lia Valendorfean - Manager EUROPE DIRECT CLUJ, vine într-o perioadă de timp de o importanță crucială.

"Cu toții ne aflăm în zorii unui nou început, în care societatea își revine treptat din criza provocată de pandemia de COVID – 19. Cum va arăta însă “noul normal”?! Cetățenii, fie că sunt antreprenori sau angajați, caută cu fervoare răspunsuri și asta face ca misiunea Uniunii Europene să fie cea mai importantă de până acum. Instituțiile UE lucrează pentru a re-defini viitorul post-pandemie, însemnând: redresarea economică, stabilitatea socială, protecția mediului înconjurător și o abordare “umana” a transformării digitale a societății. De cealaltă parte, cetățenii doresc să fie informați și implicați, vor ca vocea să le fie auzită. Din acest punct de vedere, parteneriatul între MAMPRENOARE și EUROPE DIRECT Cluj înseamnă șansa de a vă implica direct, fiecare dintre voi, în dialoguri și inițiative constructive legate de politicile europene și de prioritățile identificate și propuse de pe plan local." - Lia Valendorfean

Mamprenoare

"Acest parteneriat ne onorează și ne oferă posibilitatea de a informa membrele comunității noastre direct de la sursă în legătură cu politicile și prioritățile UE. Credem că viitorul copiilor noștri este european și ne dorim ca aceștia să fie informați în legătură cu activitățile Comisiei Europene și Parlamentului European pentru a putea deveni adulți responsabili și implicați civic. Vom susține din postura de parteneri evenimentele și campaniile de informare organizate de către EUROPE DIRECT Cluj pentru a aduce instituțiile europene mai aproape de femeile antreprenor din România" - Alina Bota, Fondator Mamprenoare

Platforma interactivă europeană vă stă la dispoziție aici https://futureu.europa.eu/?locale=ro 

Lia Valendorfean poate fi găsită la EUROPE DIRECT Cluj

Pentru a fi în permanență informați, vă sugerăm să dați like la noua pagină www.facebook.com/europe.direct.in.cluj  și subscribe canalului de youtube www.youtube.com/channel/UCt3iZbk4Fa-N2R0f432p5Jg

Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu