Sunt Magda, mămica lui Tudor şi creatoarea ReDecor, atelier de recondiţionare mobilier.

Până în vara anului 2017, mă mândream cu peste 10 ani de experienţă în vânzări, ani în care am invăţat foarte multe, ani pentru care sunt recunoscatoare că m-au adus aici unde sunt acum, independentă şi creatoare de lucruri frumoase. În atelierul ReDecor mobilierul şi alte obiecte de decor primesc o nouă şansă fiind recondiţionate, transformate şi reinterpretate. Pe lângă recondiţionarea părţilor din lemn, tapiţeria beneficiază şi ea de un “tratament” preferenţial, apoi în decorarea pieselor de mobilier şi de decor folosim diferite materiale cum ar fi piatră, metal , piele, lemn şi chiar plante, lichenii stabilizaţi.

Îmi place să cred că oamenii sunt din ce în ce mai responsabili cu consumul, chiar şi în ceea ce priveşte mobilierul şi obiectele de design interior şi vor prefera să reconditioneze mobilierul şi să refolosească anumite obiecte schimbându-le aspectul, scopul şi utilitatea.

Vă mulţumesc şi vă aştept in vizită online la : https://www.facebook.com/redecoratelier.ro/, dar si în Iaşi la atelierul fizic sau putem discuta detalii la: 0742 945 419.