Sunt Olivia Stoica, Consilier Vocațional, Life Coach, Trainer, Inspector Resurse Umane și, nu în ultimul rând,  mama unei fetițe de 7 ani care mi-a schimbat radical viața.

De la ea am învățat că cel mai important lucru în viață este să-ți urmezi visurile, să perseverezi.  Am absolvit ASE-ul, specializarea Audit, deci economist de profesie. Am lucrat 10 ani în multinaționale, dar, după naștere, am simțit nevoia să mă reinventez. Nu mă mai regăseam lucrând în multinaționale zi-lumina.

Era timpul să fiu pe primul plan, era șansa mea de a-mi schimba carieră, de a face ceea ce mi-am dorit întodeauna să fac….să lucrez cu oamenii, să le împărtășesc toate cunoștințele mele, să mă dezvolt, să acumulez noi informații  și să dau mai departe….Cursul de Inspector Resurse Umane mi-a oferit șansa de a fi la curent cu legislația muncii. Cel mai mult mă deranja că unii angajatori profitau de neștiința angajaților. Le transmiteau că au doar obligații, nu și drepturi.

Mi-am propus să transmit mai departe cunoștințele mele, toată lumea trebuie să fie conștientă de drepturile sale, nu doar de obligațiile contractuale de la locul de muncă.

Am făcut voluntariat în diverse ONG-uri, am început să citesc multe cărți psihologice, am început să fac diverse teste de auto-cunoaștere, am investit în mine. Mi-am luat diploma de Formator și Consilier Vocațional.

Tony Robbins a devenit foarte rapid un model pentru mine. Îmi plăcea foarte mult cum vorbea, cum reușea să transforme vieți. Nu trecea seară fără să-l ascult.

Am hotărât să încep cursul de Coaching la școala lui Tony Robbins- Robbins-Madanes Training. Atunci a început una dintre cele mai frumoase perioade din viață mea, am cunoscut oameni minunați, mi-am depășit limite, am aflat lucruri deosebite. Am realizat ce m-a ținut pe mine atât de mult blocată pe un post care nu-mi plăcea: părerea celorlalți. Voiam să par o persoană realizată, cu un job stabil, într-o multinațională de success. Mi-era frică să recunosc că și eu sunt om, că am nevoi, că am vise. Acum eram sigură că sunt pe drumul ce bun, că în sfârșit fac ceva care mă împlinește, și, totodată, contribui, măcar un pic, la fericirea celorlalți.

Dacă nu te simți împlinită, dacă eșți în căutarea unui loc de muncă, dacă actualul job nu te mai împlinește, dacă vrei să-ți deschizi o afacere pe cont propriu, te invit la o ședință de consiliere vocațională sau coaching.

Mă poți contacta pe:

Email: consiliere@oliviastoica.ro
Telefon: 0724.582.007
Facebook: https://www.facebook.com/Consiliere-Vocațională-by-Olivia-Stoica-174643369976961/

Sitehttps://www.oliviastoica.ro/

Obiectivul meu este să ajut cât mai multe mămici să-și urmeze visurile, să facă ce le place, astfel încât pe termen lung să ajungă să fie fericite și implinte. Doar făcând ceva cu drag, poți avea rezultate foarte bune.