Sunt Oana Hagiescu, social media specialist și owner la Wanna Digital SRL și mama Alexei, de 3 ani.

Am lucrat peste 20 de ani în PRO TV, ca reporter, producător de știri, producătorul emisiunii “Omul care aduce cartea” și la emisiunea “România, te iubesc”.

Când a apărut Alexa, mi-am dat seama că viața din mass media nu este una care să lase loc și familiei. M-am întors la redacție, dar nu puteam să le fac pe amândouă bine. Să fiu și mamă și producător de știri. Nu mai voiam stres, ore lungi, weekenduri și sărbători lucrate.  Voiam să pot să ajung să o iau de la grădiniță și să nu îi explic de ce lucrez în weekend.

Așa că am decis să îmi dau demisia!

Am devenit freelancer  pe social media și comunicare. O aventură la început de drum, dar care îmi aduce și satisfacții, dar și timp pentru fetița mea.

După zecile de știri filmate, scrise și montate, voiam să scriu altceva. Acum scriu despre lucruri frumoase, flori, rochii, copii și orice altceva. Am colaborări cu clienți din zone diverse, fac comunicare și social media, content writing, articole pentru bloguri, povești, descrieri de produse și câteodată… grafică. Mă relaxează și pot fi creativă.

În ultima vreme m-am implicat în comunicarea Asociației pentru Dezvoltare Urbană, care are proiecte prin care încearcă să ușureze viețile persoanelor care nu văd.

Îmi place culoarea verde și în joacă am făcut o pagină de facebook unde am doar oameni, lucruri, peisaje… verzi. 💚

https://www.facebook.com/vadverde/

 

Mă găsiți la

Telefon: 0745.011.176,

Facebook:  https://www.facebook.com/oana.oproiu

Mail: oanahagiescu@gmail.com.