O delegatie de Mamprenoare din Cluj-Napoca Participă la Conferința Erasmus+ „Antreprenoriat Conștient” din Tartu, Estonia

Asociația Mamprenoare din Cluj-Napoca are bucuria de a anunța participarea unei delegații de femei antreprenor la conferința din cadrul proiectului Erasmus+„MompreneurCONNECT: Building Bridges and Bridging Gaps for Sustainable Growth”, ce va avea loc în perioada 27-28 iunie 2024, la Alexela Loomelava în Tartu, Estonia.

Asociația Mamprenoare este partener din partea României în acest proiect Erasmus+ care are are ca obiectiv general reducerea dezavantajelor economice și sociale ale femeilor prin intermediul antreprenoriatului, fiind în linie cu obiectivele mai largi de promovare a incluziunii, diversității și egalității de șanse. Prin aceste acțiuni, dorim să susținem bunăstarea generală, creșterea economică și sustenabilitatea.

Printre obiectivele specifice ale acestui proiect se numără:

 1. Identificarea principalelor bariere cu care se confruntă femeile în antreprenoriatul internațional și propunerea de soluții pentru depășirea acestora.
 2. Identificarea obstacolelor majore în calea înființării propriilor afaceri și în antreprenoriat.
 3. Sprijinirea femeilor pentru a depăși aceste bariere și obstacole.
 4. Crearea de oportunități pentru networking, mentorat și formare adaptate nevoilor antreprenoarelor.
 5. Promovarea cooperării și networkingului între antreprenoarele din Estonia și România.
 6. Învățarea din experiența partenerilor din proiect și implementarea de măsuri pentru atingerea obiectivelor în cooperarea dintre cele două țări.

Cu mândrie anunțăm că cinci dintre membrele noastre vor avea onoarea de a fi speakeri la această conferință, aducând în prim-plan experiențele lor și soluțiile inovative pentru depășirea provocărilor întâlnite în calea antreprenoriatului feminin. Participarea lor nu doar că va oferi o platformă pentru schimbul de cunoștințe și bune practici, dar va întări și legăturile de cooperare între antreprenoarele din România și Estonia.

Mamprenoare

Aceste membre sunt:

 • Alina Bota - Consultant și Președinte Asociația Mamprenoare care va susține un workshopul "Zero to Hero: Transforming Your Business Idea into Reality in 10 Steps"
 • Diana Meteșan - Consultant de marketing va susține workshopul "Conscious Marketing in the Digital World"
 • Nicole Jurj - Chef și Antreprenor - "Nutrition for entrepreneurs"
 • Corina Giurgi - Coach - "Finding Fulfillment in Business: Aligning with Your True Calling"
 • Andra Badiu - Avocat și Claudia Rogozan - Consultant Fiscal & Vicepreședinte Asociația Mamprenoare le vor transmite informații despre ce înseamnă să ai o afacere în România.

Speaker în cadrul conferinței va fi și colega noastră, Codruța Ștefănigă - Certified Coach & Head of Learning Mamprenoare Business Hub & Accelerator.

Conferința se va desfășura sub egida unor activități menite să sprijine antreprenoriatul feminin conștient și să promoveze colaborarea internațională. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ettevõtlik Mõte OÜ, partenerul estonian, și Departamentul Social și de Sănătate al Guvernului Orașului Tartu.

Suntem entuziasmate să reprezentăm România la acest eveniment și să contribuim activ la îmbunătățirea condițiilor pentru femeile antreprenoare.

Invităm toate femeile antreprenor din România să participe la conferința organizată de Asociația Mamprenoare în cadrul acestui proiect, în luna octombrie la Cluj-Napoca și să se alăture eforturilor noastre pentru a crea un mediu antreprenorial incluziv și sustenabil.

Pentru mai multe informații și detalii despre evenimentul din Estonia, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: asociatia@mamprenoare.ro.

Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu