Sunt Monica, mămica lui George, sunt pasionata de cafea, absolventa a cursurilor de barista profesionist acreditate SCAE, și mi-am propus, împreună cu soțul meu, sa va împărtășesc și vouă din pasiunea mea pentru cafea buna.

Până în primavara anului 2018, mă mândream cu 4 ani in domeniul organizarii de  evenimente dar si cu cei 10 ani de experienţă în domeniul vanzarilor si achizitiilor , ani în care am invăţat foarte multe, ani pentru care sunt recunoscatoare că m-au adus aici unde sunt acum.

Imi place foarte mult cafeaua, incerc mereu origini noi si de accea organizez degustari cu cele mai interesante si aromate cafele din cele mai exotice regiuni ale globului.

Pentru ca inainte aveam problema de timp iar  locurile pentru a bea o cafea buna erau limitate, am venit cu idea unui coffee bar mobil, care poate fi integrat in orice tip de eveniment, fie el un eveniment corporate sau o petrecere privata.

Am integrat toata logistica unei cafenele intr-un singur metru patrat. Avem nevoie de o singura conexiune la reteaua electrica, in rest functionam 100% independent.

Lucrez cu prajitori de cafea din Romania la fel de pasionati de gust ca si mine si cu furnizori foarte atent alesi pentru partea de ceai, ciocolata calda si celelalte necesare unei experiente complete atat la evenimentele tale cat si in biroul tau, unde oferim abonamente de cafea cu absolut tot ce e nevoie pentru un start bun al zilei.

Toate espressoarele sunt noi noute cand le instalam in biroul tau si am ales furnizori de incredere cu aparate testate intensiv de noi. Avem solutii potrivite atat pentru birouri mici cu un consum sub 15 cafele /zi, dar si pentru echipe mari cu un necesar de peste 350 cafele /zi.

Pentru ca din ce in ce mai multi dintre noi dorim sa incercam lucruri noi si sa ne rasfatam cu experiente inedite, va astept pe site-ul nostru sa ne cunoastem si sa programam o degustare de cafea de specialitate

0721626792

monica@zcoffeebar.ro

www.zcoffeebar.ro

www.instagram.com/zcoffeebar.ro/