Sunt Mirela Gavronschi și iubesc lucrurile făcute cu suflet.
Dintotdeauna am fost pasionată de frumos și de creațiile hand-made. Dacă mă întorc în timp, mă văd încă din copilărie făcând haine păpușilor alături de mătușa mea croitoreasă, apoi în facultate meșterind bijuterii unicat sau făcând desene în creion, jucându-mă și experimentând mereu diverse materiale, culori și texturi.
Cu toate acestea nu am nici o pregătire de specialitate într-ale “frumosului”, pregătirea mea este de economist, dar simțul artistic a hotărât că își vrea și el șansa lui și în momentul când am făcut o pauză în carieră pentru a-l aduce pe lume pe fiul meu Victor, totul s-a materializat într-o poveste frumoasă.
Așadar, urmă cu trei ani și ceva, după ce am devenit mămică , am început proiectul MILAR Bebe, un proiect despre universul minunat al copilăriei, al familiei și prietenilor care așteaptă ca în viața lor să apară un nou membru , o mică rază de soare. MILAR Bebe este așadar, despre tine, ca și mamă, despre bebelușul sau copilul tău mic, despre emoția așteptării și despre dorința de a crea un colțișor magic în care să îți astepți puiul de om. E despre tine și familia ta.
Încă de când eram însărcinată mi-am dorit, la fel ca orice altă femeie, să creez un loc special pentru viitorul meu copilaș, să îi pot amenaja o cameră/un spațiu unde lumea copilăriei să fie prezentă. Avându-l mereu în minte pe fiul meu, am început să creez jucării care stimulează imaginația și, mai apoi, gândirea creativă a copilului, jucării sigure și hipoalergenice care să poată fi atinse, molfăite, care să îi atragă pe copilași să descopere lumea din jurul lor, astfel încât să se dezvolte frumos, atât fizic, cât și emoțional. Copiii învață prin joc, asta deja se știe… și ce maniera mai plăcută și amuzantă de a da start procesului de învățare decât o jucărie atractivă, educativă și poate chiar personalizată? Iar peste ani, aceste jucării vor rămâne ca și mici suveniruri ale amintirilor de neprețuit.
Printre lucrușoarele MILAR Bebe vei găsi obiecte care pot fi achiziționate de părinți, dar și de nași sau prieteni pentru viitorul bebeluș sau pentru ziua de naștere a copilului. Ador să creez păturici, lenjerii de pătuț, personalizate sau nu, bavețici și obiecte de decor (norișori cu nume, tablouri personalizate), carusele, pernițe și animăluțe-jucărie din bumbac, ghirlande decorative, cu nume, și multe alte minunății pe care te las să le descoperi aici:

www.facebook.com/Milar.bebe/
Mă puteți contacta și direct la telefon: 0741386112