Dragi membre ale acestei minunate comunităţi, iată ca, printre voi se afla şi mămici cu experienţă în mămicărit mai indelungată. Meseria aceasta neputând fi preluată de nimeni, pentru că fiecare dintre noi este o mămică UNICĂ pentru copiii ei. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre această meserie de antreprenor prin care fiecare a generat şi crescut afacerea proprie în felul ei UNIC de A FI. Însă, ceva frumos şi bun ne adună pe toate în acestă splendidă comunitate: IUBIREA, PERSEVERENŢA, DĂRUIREA, DORINŢA şi SPERANŢA de a ne vedea “COPIII” mari, dezvoltaţi frumos şi utili acestei  lumi în care trăim cu toţii.

Şi acum, numai despre mine, Mihaela. Cu mulţi ani în urmă am absolvit facultatea de Inginerie Chimică în Bucureşti. Am avut parte de multe experienţe profesionale şi în domeniul absolvit şi în domenii străine de pregatirea mea. Toate aceste împrejurări m-au întărit şi mi-au sporit încrederea că suntem în această lume intr-o formulă foarte complexă, cu cunoştinţe nelimitate. Însă, o pasiune fierbinte rula în paralel. Aceea de a mă descoperi, de a mă cunoaşte, de a mă şlefui şi de a-mi vindeca tarele de pe Suflet. Şi inainte de 1990 şi dupa, am urmat zeci de cursuri pentru binele meu, al familiei mele , al prietenilor şi colegilor din acea vreme.

În timpul liber pictez, meditez, mă rog, escaladez munţii şi permanent sunt RECUNSCĂTOARE lui DUMNEZEU pentru CEEA CE SUNT.

De când mă ştiu, am preferat un mod de a trăi cât mai echilibrat pe toate planurile şi aşa mi-am crescut şi copiii.

Din anul 2003 am ales calea terapiilor alternative şi complementare şi, de atunci şi până în prezent am dezvoltat un Centru de terapii in Târgu Mureş, în care sunt un fel de Omul orchestră. Terapiile pe care le aplic cu Lumină şi Iubire se adresează echilibrării pe toate planurile existenţiale:Holistic, psiho-emoţional şi fizic, în acelaşi timp.

În plan holistic lucrez alternativ, funcţie de caz cu: Terapia cu Îngeri, Tehnică Radiantă, QiGong, Codul Vindecarii, Presopunctură energetică, Terapie Craniosacrala, Cromoterapie, Meloterapie, Aromaterapie, Access Consciousness Bars, Theta Healing, Medicina Isihastă.

În plan psiho emoţional intervin cu Remediile Florale Bach şi Remediile Florale Bucovina şi consultanţa corespunzătoare.

În plan fizic intervin cu: reflexoterapie, masaj terapeutic, Yumeiho, Terapie Monahală, Ayurveda, cure de dezintoxicare şi diete terapeutice (Terapie macrobiotică), Argiloterapie, Tehnică metamorfică.

Tot în plan fizic, intervin, la cerere şi cu terapii în domeniul Beauty: Terapii faciale şi corporale prin Mezoterapie virtuala în care folosesc seruri homeopate din gama Simildiet şi Fizioterapie BTL.

Pentru diagnosticare, utilizez iridologia(diagnosticarea pe iris), cu care sunt în studiu.

Am si un “copil” de 1 an: Un magazin On Line cu produse naturale de mare folos care doreşte să fie cunoscut, să-şi vândă produsele şi să mai aducă produse naturale de calitate: www.kethermag.ro.

Şi…ne mai extindem şi cu alte minunate terapii cât de curând. Totul spre Binele Suprem al meu şi al celor din jurul meu.

Keep in Touch

Mobil: 0740078857

e-mail: mihaela_szabo2000@yahoo.com