Sunt consilier in cariera GCDF si triner si recruiter si consultant, dar mai ales, de un an si jumatate, sunt mama lui Benji.  O data cu intrarea lui Benji in viata noastra am constientizat multiplele roluri ale femeilor din lumea moderna si am identificat o gramada de exemple de femei pe care le admir si care, duc cu succes aceste roluri multiple. Intamplarea a facut ca in acest an si jumatate am avut de-a face in cursuri de antreprenoriat, managementul resurselor umane si vanzari, cu o foarte multe mamici, zeci… multe zeci. Toate femeile acestea sunt pentru mine exemple de daruire, organizare, multitasking, umor, indrazneala, chibzuinta, iubire neconditionata si multe alte insusire pozitive.
Prin comunicatea mamprenoare, imi doresc sa va pot impartasi cunostintele, experienta si gandurile mele.

Istoricul meu profesional include peste  13 ani de experiență în consultanță si management al resurselor umane, training, implementarea de proiecte cu finanțare europeană.
Clienții mei  activează în diferite domenii economice: IT&C,  producție de componente pentru industria auto-motivă, construcții, turism, transport, prestări servicii, promovare și vânzare on-line, etc.

Printre clienții mei se numără atât companii cu sute  de angajați, cât și tineri antreprenori aflați la început de drum.

In anul 2013, realizând prăpastia imensă dintre așteptările clienților mei, în calitate de angajatori și pregătirea, respectiv așteptările persoanelor aflate în  căutarea unui loc de muncă, am decis să  dezvolt și să promovez serviciile de consiliere privind cariera.

Așadar, Careers Center este un loc în care poți primi suport atât ca angajator cât și ca persoană aflată în fața unei decizii de carieră.

https://web.facebook.com/careerscenter.ro/

www.careerscenter.ro