Sunt Mihaela Bureac-Plescan, mamica fericita a unui baietel ce va implini in ianuarie 2018 deja 1 an. Corporatista si o femeie foarte activa, implicata in multe proiecte locale, dragostea de oameni si munca alaturi de ei, mi-a conturat experienta profesionala de mai bine de 8 ani in Resurse Umane, mai exact in zona de cariera, optiuni de angajare, interviuri si selectie, ceea ce regasim in companii ca si rol de Recruiter/Head Hunter/Talent Acquisition Consultant.

In prezent rolul de mama este ceea ce ma implineste ca si om , si dorinta mea actuala este de a sprijini cat mai multe femei sa isi urmeze talentele si interesele profesionale, ghidandu-le ca si Consilier de cariera. Absolventa de psihologie si certificata in mai multe instrumente de evaluare a personalitatii, alaturi de experienta practica din etapele de interviuri si angajare, imi sprijina imaginea si statutul de profesionist. Ofer consultanta in zona de cariera si orientare profesionala, sesiuni individuale de coaching si organizez workshop-uri, traininguri online si live,  in zona de dezvoltare personala, a abilitatilor interumane/soft skills si a celor de comunicare.
Imi plac provocarile, de aceea am si decis ca sa am propriul meu business in aceasta directie, a consultantei si antreprenoriatului. Ofer seriozitate, ma bazez pe incredere reciproca, si sprijin conturarea unor profile umane de profesionisti in directia pe care si-o doresc cei in nevoie.

Cred cu tarie ca fiecare dintre noi este programat ca sa obtina Succesul, indiferent cum il defineste sau pe ce planuri il doreste. E nevoie doar de curaj, spre a ne depasi propriile frici si convingeri limitative, si pentru a actiona constant in directia viselor noaste. De asemenea cred ca da, putem sa ne traim intentionat viata pe care o visam.

Va multumesc si abia astept sa ne cunoastem reciproc,  in aceasta frumoasa calatorie denumita Viata.

Ma puteti foarte usor gasi la datele de contact de mai jos
Tel: 0730320590
Email: miha2003@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/plescan.mihaela
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mihaelaplescan/
Page: https://www.facebook.com/MihaelaCareerCoachBusinessMentor/