Sunt Marta și împletesc codițe.
Mi-am descoperit pasiunea pentru împletituri când eram destul de mică și îi împleteam părul surioarei mele. Mă uitam la tot felul de poze și încercam să fac și eu la fel, până îmi ieșea. Îmi plăcea așa de tare să văd cum părul capătă noi forme sub mâinile mele, încât am început să fac împletituri din ce în ce mai complicate și să-mi las imaginația să mă ghideze.
Apoi am crescut și, la fel ca mai toți copiii, m-am dedicat mai mult învățăturii și mai puțin pasiunii, mai ales că trăiam în niște vremuri în care existau câteva idei clare asupra meseriilor din care „se fac bani”.
Așa se face că acum, mulți ani mai târziu, am ajuns studentă la Contabilitate și Informatică de Gestiune. Am ales calea către una dintre meseriile acelea care ar putea să-mi aducă bani, dar în anul doi de facultate mi-am dat seama că e posibil să nu fie Calea mea. Așa că am început să-mi caut pasiunea și m-am întors în copilărie, în diminețile în care îi aranjam părul surorii mele.
Așa am început să fac din nou împletituri și codițe.
Ce fac acum: împletituri pentru evenimente, dar și pentru a fi purtate zi de zi. Clientele mele îmi spun că sunt foarte practice și că nu mai trebuie să aibă grija aranjării părului, așa că și-l lasă în grija mea.
Mai fac și codițe cu ață colorată, iar o pasiune descoperită recent este să îi învăț pe părinți cum să le împletească părul fetițelor lor. Cele mai emoționante sesiuni de lucru sunt cele cu tăticii, trebuie să recunosc.
Dacă vrei să-ți aranjezi părul într-un mod diferit față de cum era el obișnuit, te invit cu mare drag să ți-l lași în mâinile mele!
Mă puteți găsi aici:
Facebook: https://www.facebook.com/impletiturilemartei/
Email: asofieimarta@gmail.com
Telefon: 0762562722