Mamprenoarele se alătură campaniei “Adoptă o mamă!”

Fundația Zurli și Mirela Retegan dau startul celei de-a 7-a ediții a campaniei “Adoptă o mamă!”

Când o mamă zâmbește, un copil râde!  Fundația Zurli și Mirela Retegan dau startul celui mai frumos demers dedicate mamelor aflate în situații dificile din România. Adoptă o mamă! este un îndemn la adresa românilor care pot aduce o alinare miilor de mame aflate în nevoie.

Este al 7-lea an în care Mirela Retegan, prin Fundația Zurli, și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații extrem de grele.

Românii, mamele și femeile care au mai mult decât le trebuie sunt invitate să pregătească un cadou pentru o mamă care nu a primit niciodată un cadou.

De 7 ani, pentru aceste femei, Mirela face tot posibilul să le aducă o bucurie și să le înlăture tristețea din ochi, de Ziua Mamei. De 7 ani, românii sunt invitați să învețe lecția altruismului și a generozității, să ridice ochii din ecrane și să se uite la cei mai puțin norocoși din jur.

Știu foarte, foarte multe mame care au o viață bună și își cresc copiii în căldură și armonie. Dar, din păcate, le știu și pe cele care nu pot face asta, pentru că tații copiilor sunt bețivi și agresivi, pentru că părinții le-au aruncat în stradă când au rămas însărcinate, pentru că au renunțat la tot și stau cu copiii lor prin spitale, pentru că trăiesc la țară, în condiții foarte grele.

Le cunosc, le văd. De 7 ani mă întâlnesc cu ele și tot de 7 ani încercăm să facem din luna Martie o lună pe care le-o dedicăm.

Începem Adoptă o mamă, ediția cu numărul 7. O campanie în care mii de femei întind mâinile și țin în brațe mii de suflete aflate în situații speciale.

Începem astăzi o călătorie minunată, la finalul căreia vom aduce, din nou, zâmbetul pe chipul a peste 10.000 de mame triste din România. Pentru că atunci când o mamă zâmbește, un copil râde., a declarant  Mirela Retegan, inițiatoarea campaniei.

Campania își propune să adune cât mai multe pachete, în toată țara, pentru a face cât mai multe cadouri de 8 Martie mamelor aflate în situații speciale.

Proiectul se derulează în mai multe orașe din România și diaspora, prin coordonatorii fundației din Arad, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Satu Mare, Botoșani, Sibiu, Timișoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanța, Focșani, Pitești, Rm Vâlcea. Anula cesta, campania se extinde și la nivel european, prin acțiuni de strângere de pachete în țări precum Austria, Franța, Belgia, Germania, iar punctele de colectare sunt în plină expansiune.

Un pachet poate să conțină orice lucru nou și util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eșarfă ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată.

Pachetele pot fi aduse personal sau trimise prin curier în centrele de colectare, la adresele menționate aici.

În România sunt mii de femei aflate în situații speciale, mame agresate și care s-au refugiat în centre speciale, tinere care nu sunt susținute de familie în aducerea pe lume a copiilor lor, mame care și-au oprit orice altă activitate pentru a sta la căpătâiul copiilor grav bolnavi ori mame care locuiesc în medii defavorizate, în condiții de sărăcie extremă.

 Scopul campaniei Adoptă o mamă! este de a le aduce o bucurie acestor mame disperate și de a atrage atenția asupra unui fenomen social care a luat amploare de la începutul pandemiei și asupra căruia este necesară intervenția tuturor actorilor sociali. În precedentele 6 ediții ale campaniei, peste 20.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile în campanie.

Adoptă o mamă! este o campanie organizată de Fundația Zurli și inițiată de Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli, scriitor, jurnalist și om de radio cu zeci de ani de experiență în media.

Asociația MAMPRENOARE participă pentru al 4-lea an consecutiv la aceasta campanie, iar cei care vor să participe alături de noi pot dona bani în contul asociației noastre:

Asociatia Mamprenoare, cont: RO62 BREL 0002 0032 6995 0100, deschis la Libra Internet Bank.

Vă rugăm să menționați la detalii ADOPTA O MAMA.

UNDE PUTEȚI DUCE SAU TRIMITE PRIN CURIER PACHETE:

BUCUREȘTI

Intrarea Tudor Ștefan nr 57, sector 1, București, sediul Zurli. Persoana de contact – Roxana Nicu, telefon 0771745327

CLUJ NAPOCA

 • Coordonator – Mamprenoare – Codruța Ștefaniga
 • Telefon – tel 0734 322 894
 • Locații unde se pot duce pachete:
 • cart. Mănăștur: Silma Optic - Strada Câmpului nr 7, orar: 9.30-18, L-V
 • cart. Gheorgheni / Mărăști: Four Reasons Academy and Beauty Salon- Viva City, Aleea Valeriu Bologa, nr 3, la parterul blocului albastru (lângă Iulius Mall)- tel: 0729255500
 • com. Florești: sediul ACR Contafisc – Strada Tăuțului, nr. 89A, ap. 4, orar: 9-16, L-V
 • cart. Zorilor/Bună Ziua: Apartament 1 Bistro&Bar - Calea Turzii 162-168, bl C1, parter (orar: 9-22 in timpul saptamanii, 10-22 sambata, duminica inchis)
 • Spalatoria Mr Jeff, str Aurel Vlaicu 170, L-V 8:30 - 17:30
 • Cabinet avocat Badiu Andra, Calea Dorobanților nr. 25, ap. 33, tel: +40 (741) 753 102

IAȘI

 • Coordonator – Gabriela Vasiloiu & comunitatea Mamprenoare
 • Telefon – tel 0746070063.
 • Locații unde se pot duce pachete:

1. Centrul Medical Kinetera, Str. Colonel Langa, nr. 15, pers de contact Gabriela Vasiloiu, tel 0746070063

2. Q Estetic, Str DN28, nr 6, Valea lupului, contact Manuela Manea, tel (0744) 475 064

3. Q Estetic Care, Str Șos Bucium Nr 55k, Complex Boheme Residence, Iași, contact Manuela Manea, tel (0744) 475 064

Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu