made by mamprenoare

01

Crema cu fond de ten de la Tiande

Aceasta contine componente biologice bazate pe alge marine, aminoacizi din placenta si ingrediente de hidratare. 
02

Aranjament floral – Ana Macovei Florals

Trandafirul rosu este simbolul iubirii si al pasiunii, alaturi de Miniroza roz – acesta subliniaza ideea de romantism si seductie. Garoafa alba inseamna iubire pura si noroc, norocul de a o avea langa tine, iar Bouvardia este entuziasmul pe care il simtiti unul in preajma celuilalt.

03

Set troler si ghiozdan copii – Buburuza

Calatoreste cu stil datorita acestui set, compus din Troler 16″ si Ghiozdan 12″, cu design spectaculos. Vacantele in familie tocmai au devenit mult mai interesante! Fie ca este vorba de un weekend la bunici sau de o calatorie in jurul lumii, acest troler este tovarasul ideal.

04

Poezie de suflet gravata pe medalion de argint

Textul gravat pe inimioara este o poezie de suflet, avand menirea de a trezi emotie prin punctarea rolului central al femeii iubite in viata fiecaruia dintre dumneavoastra.
Disponibil in 2 variante de text, unul potrivit pentru mama, celalalt potrivit pentru sotie.

05

Pahare de miri din cristal pictate manual

Paharele pictate manual pentru cea mai importanta zi din viata dumneavoastra pot fi un accesoriu important care intregeste imaginea acestei zile dar si o amintire frumoasa.

06

Poezie "Mama, Apa Vie", cadou de suflet

Poezie de suflet dedicata mamei, in care se puncteaza importanta mamei prin comparatia dintre rolul ei in crearea unei familii cu insusi viata si esenta frumusetii umane- sufletul.

alatura-te mamprenoarelor!
scrie-ne!

Daca vrei sa ai si tu succes si sa iti pornesti / dezvolti propria afacere, vino alaturi de noi intr-o comunitate plina de dinamism si in continua crestere!