“Gaseste-ti echilibrul cu ZEM” / “Find Your Zen with ZEM” este noul meu crez, de cand am fondat centrul de terapii complementare ZEM Center din Cluj-Napoca.

Povestea mea poate fi povestea oricui… Am un background de jurnalist, expert PR si manager de proiect in domeniul comunicarii europene, dar cand m-am trezit fata in fata cu o problema de sanatate, nimic din toate astea nu a mai insemnat la fel de mult.

Intre timp, infertilitatea mea a ramas un vis urat, am un baietel sanatos si frumos si terapiile complementare m-au cucerit definitiv. Asa ca am dat curs uneia din cele mai importante provocari a societatii de azi, aceea in care noi toti suntem prea ocupati ca sa ne preocupam de noi insine. Astfel, viziunea mea este sa introduc terapiile complementare in viata/obiceiurile/rutina clujenilor, fie ca e vorba de preventie, fie de vindecare.

La ZEM Center clujenii beneficiaza de terapia Bowen, Kinetoterapie, Reflexoterapie, Masaj terapeutic – toate oferite cu profesionalism si ascultare pentru problemele omului, printr-o abordare holistica, noninvaziva si fara efecte secundare. Iar rezultatele foarte bune, intr-o paleta larga de afectiuni ale bebelusilor, copiilor si adultilor, vorbesc de la sine!

Echipa ZEM Center este in permanent contact cu publicul larg, initiind sau participand la diverse evenimente publice cu prezentari si demonstratii de terapia Bowen. Haide si tu alaturi de noi la ZEM Center sa iti (re)gasesti echilibrul, sanatatea!

Contact:

ZEM Center

str. C. Brancusi 53, Cluj-Napoca, Romania

Tel: 0755777011
facebook.com/ZemCenter
www.zemcenter.ro