Eu sunt Lia. Acum 18 ani, terminam facultatea de drept, cu multe ambitii si mari sperante.

Orasul asta mare nu mi-a zambit in acest domeniu, dar cum sunt o “bataioasa”am gasit alte cai, mai ocolitoare, neasfaltate, abrupte uneori care mi-au calauzit pasii prin viata.

Am lucrat mult pentru altii si aproape de fiecare data am luat-o de la zero, cu cel mai mic (neinsemnat) post, ca sa inteleg lucrurile cat mai bine.

De doi ani, mi-a incoltit ideea ca vreau si eu un proiect al meu, ceva facut de mainile mele, cu ideile mele si dupa gustul meu. Am fost plina de sustinatori, unul mai motivant ca altul: sotul- incepi si tu cu ate in casa, tata- cine cumpara asa ceva, mama- care a refuzat sa ma invete sa cos la masina de cusut si tot ce tine de croitorie (ea lucrand in domeniu de la varsta 16 ani)- tine de serviciu  si lasa prostiile, prieteni- nu te complica, ai un job bun, ce nu-ti ajunge.

Oportunitatea de a tine in mana,  o paturica patchwork “de la mama ei” incoltise prea tare samanta acestui proiect. Am inceput timid si cu emotii ca la examenul de Drept de procedura civila, materie grea din facultatea de drept, dar am reusit. Am reusit sa-mi cos si pantalonii de pe mine cand am insailat prima paturica, maneca de la bluza, la primele tigeluri trase, dar nu am renuntat. Am zambit si am mers mai departe.

Mi-am facut timp pentru aceasta pasiune si in decurs de un an am invatat, am cusut si descusut, am inceput sa-mi doresc mai mult si mi-am largit gama de produse.

Acum ma pot mandri cu produsele mele, sunt sigura pe tehnicile aplicate si stiu ce trebuie sa cer clientului, pun multe intrebari inainte de a  taia vro bucatica de material, si cum zicea una dintre clientele mele lucrez in tandem, mai trimit o poza, mai schimbam ceva, pana e ce trebuie, iar la final nu uit de amprenta personala 🙂

Alte informatii:

Tel: 0744.471.960
Mail: [email protected]
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/HandmadesBoutique/