Eu sunt Lia. Acum 18 ani, terminam Facultatea de Drept, cu multe ambiții și cu mari speranțe.

Orașul ăsta mare nu mi-a zâmbit în acest domeniu, dar cum sunt o „bătăioasă” am găsit alte căi, mai ocolitoare, neasfaltate, abrupte uneori, care mi-au călăuzit pașii prin viață.

Am lucrat mult pentru alții și aproape de fiecare dată am luat-o de la zero, cu cel mai mic (neînsemnat) post, ca să înțeleg lucrurile cât mai bine.

De doi ani, mi-a încolțit ideea că vreau și eu un proiect al meu, ceva făcut de mâinile mele, cu ideile mele și după gustul meu. Am fost plină de „susținători”, unul mai „motivant” ca altul: soțul – începi și tu cu ațe în casă, tata – cine cumpără așa ceva, mama – care a refuzat să mă învețe să cos la mașina de cusut și tot ce ține de croitorie (ea lucrând în domeniu de la vârsta de 16 ani)- „ține-te de serviciu  și lasă prostiile”, prietenii – nu te complica, ai un job bun, ce nu-ți ajunge?

Oportunitatea de a ține în mâna o păturică patchwork „de la mama ei” – încolțise prea tare sămânța acestui proiect. Am început timid și cu emoții ca la examenul de Drept de procedura civilă, materie grea din facultatea de Drept, dar am reușit. Am reușit să-mi cos și pantalonii de pe mine când am însăilat prima păturică, mâneca de la bluză, la primele tigeluri trase, dar nu am renunțat. Am zâmbit și am mers mai departe.

Mi-am făcut timp pentru această pasiune și în decurs de un an am învățat, am cusut și descusut, am început să-mi doresc mai mult și mi-am lărgit gama de produse.

Acum mă pot mândri cu produsele mele, sunt sigură pe tehnicile aplicate și știu ce trebuie să cer clientului, pun multe întrebări înainte de a tăia vreo bucățică de material, și, cum zicea una dintre clientele mele, lucrez în tandem, mai trimit o poză, mai schimbăm ceva, până e ce trebuie, iar la final nu uit de amprenta personală 🙂

Alte informatii:

Tel: 0744.471.960
Mail: liassboutique@gmail.com
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/HandmadesBoutique/