Povestea noastră, nu este doar povestea mea, este povestea familiei noastre, a început ca idee dupa nașterea celui mai mic membru.  Concretizarea a venit acum 2 ani când, după multe discuții, telefoane, mail-uri am găsit o firmă care să îndeplinească toate condițiile pe care le căutasem: calitate, flexibilitate, timp de transport mic. Și, la 5 mai 2017 a apărut Indigo parfumerie și cosmetică, parteneră a firmei-mamă din Republica Moldova, dar singura firmă care comercializează în spațiul Uniunii Europene produsele furnizate de aceasta.

A fost o mare încercare pentru că demersul birocratic din România este provocator și solicitant.  Am reușit să facem toate hârtiile, avizele, traducerile. De ce au trebuit? Pentru că, vedeta firmei este o gamă de produse cosmetice cu numele Haute Lumiere care este produsă în Rusia. A fost nevoie să realizăm dosar pentru fiecare produs, pentru fiecare ambalaj, cu avizele și notificările necesare.

Probabil unii vor gândi că am avut bani să facem toate chestiile astea. Da, am avut banii de casă. În loc să ne facem casa noastră pe pământ, acum stăm tot cu chirie, am investit în produse.  Și tot investim, casa încă nu am ridicat-o. De ce? Pentru că, inevitabil, au apărut alte provocări.

Provocările care au urmat au fost ”opera” oamenilor….oameni care ar fi trebuit sa ne susțină, dar din varii motive, au preferat să ne pună piedici. Am căzut, ne-am ridicat, iar am căzut, iar ne-am ridicat. De fiecare dată mai puternici. Motivul principal au fost copiii noștri, pentru ei nu ne-am lăsat păgubași, deși, sincer, am avut căteva momente în care nu am vrut să mai auzim pomenit cuvântul Indigo. Dumnezeu ne-a adus în cale oameni buni, oameni care ne-au înțeles pasiunea, pentru că da, între timp a devenit pasiune. Ne-am îndrăgostit de produsele noastre, ne-am construit o relație cu ele și azi sunt ca și copiii noștri.

Produsele noastre vin cu un concept nou dar vechi deja: produse fără parabeni, chimicale, e-uri. Produsele de îngrijire facială și corporală sunt minunate, au masă moleculară mică, adică pătrund imediat în piele, nu sunt lipicioase, nu provoacă alergii, vindecă acneea, cuperoza și alte probleme dermatologice. Fosfolipidele care le conțin dau o strălucire discretă tenului. Și nu sunt testate pe animale. Sunt potrivite tuturor tipurilor de ten, pot fi folosite de la vârste mici și nu creeaza dependență.

Avem și produse unice pe piață care ”șterg” ridurile in 20 minute: masca hidratantă cu efect de botox si compress lifting pentru fermitatea pleoapelor. Sunt două produse minune, care pot fi folosite acasă dar și profesional, cu aparatură cosmetică.

Produsele au fost descoperite și de profesioniști și avem deja colaborări cu make-up artiști și cosmeticiene. Noi ne dorim să le cunoască cât mai multă lume și să fie accesibile tuturor.

Ne găsiți pe facebook ca IndigoRomânia, pe instagram indigoromania și pe site www.indigoromania.ro

Pe mine mă găsiți pe facebook cu profilul Letiția Oprea și pe mail [email protected]