Ajut mame care se simt singure și nesigure, fiind asaltate cu sute de sfaturi și informații legate de creșterea copiilor, să socializeze și să se informeze direct de la specialiști. Știi pe cineva așa? 😊
Cum le ajut? Prin intermediul comunității Smart MUMS!

Sunt mama a doi copii absolut minunați, economist de profesie, cu experiență de peste 10 ani în analiză de business. Venirea pe lume a celor 2 copii m-a făcut să văd lucrurile dintr-o nouă perspectiva și așa s-a născut proiectul Smart MUMS.
SMART Mums a început pe 2 Oct 2018.
• Proiectul a pornit din identificarea a două nevoi pe care multe mame, împreună cu mine, le au:
1. Nevoia de socializare
2. Nevoia de informare
Nevoia de socializare. Statisticile arată că peste 50% din mame suferă de singurătate și izolare după nașterea primul copil. Doctorii le recomandă socializare. Nu numai online ci și offline având astfel ocazia să interacționeze față în față cu un alt adult.
Nevoia de informare. Suntem asaltați cu informații. Internetul este plin de articole cu sfaturi în toate domeniile. Prietenii, cunoștințele și membrii familiei devin, peste noapte, specialiști în diverse domenii și simt nevoia să ne sfătuiască. Și atunci ne întrebăm: Cum filtrăm toate aceste informații? Care sunt corecte și care nu? Cine ne poate ajută? Răspunsul – Un specialist în domeniu.
Prin întâlnirile Smart MUMS, care au loc în București, mamele socializează și află informații utile direct de la specialiști.
Te aștept și pe tine să descoperi frumoasa comunitate Smart MUMS pe facebook la @smartmumsbucuresti!