Sunt Laura, din Floresti – jud. Cluj si sunt in primul rand, un OM in cautarea armoniei de sine si in continua desavarsire, o mama de doi Feti Frumosi si fondatoarea Asociatiei Parinte inFloresti.

Din prea multa dorinta de a scapa de “ a Avea “ si de a-l trai din plin pe “a Fi “, am renuntat acum 4 ani la job-ul din multinationala si am inchegat aceasta asociatie impreuna cu un grup de parinti; prin activitatile ei ne-am propus sa promovam in Comunitate valori importante pentru familie precum : Responsabilitatea, Comunicarea de la inimă la inimă, un Stil de viata sanatos, Munca, Bucuria de a trai, Dragostea și Respectul față de cei de lângă noi și față de mediul înconjurător, Voluntariatul.

Prin intermediul asociatiei, organizez actiuni / proiecte cu care rezonez si prin care simt ca pot oferi participantilor un plus de informatii, relatii, energie, astfel incat, sa continuam impreuna sa „inflorim” frumos comunitatea in care traim.

M-as bucura sa ma contactati daca doriti sa planificam impreuna proiecte comunitare, daca aveti nevoie de sprijin in dezvoltarea afacerii personale pe plan local sau daca doriti sa va implicati ca si voluntar/membru/sponsor in proiectele asociatiei.

Datele mele de contact sunt :

Email : laura.babos@parinteinfloresti.ro

Tel : 0040-740-215980

Web : www.parinteinfloresti.ro

Facebook : https://www.facebook.com/asociatiaparinteinfloresti/