De formare jurnalist, cu înclinații de comunicator, blogger de ocazie și mamă full time, activă în zona de cosiliere pentru dezvoltare personală și consultanță de business- așa arată pe scurt cartea mea de vizită după o experiență vastă, în mai multe domenii, în peste 15 ani de activitate profesională.

Maternitatea m-a ținut departe de munca de birou, dar, împreună cu copiii mei, am construit de la zero un brand în domeniul serviciilor pentru copii. Am predat ștafeta în momentul în care am simțit că pot oferi mai departe informații prețioase, laolată cu părți din sufletul meu, celor care au nevoie.
Acum, ca antreprenor, ofer o gamă de servicii personalizate.

Senior Business Consultant
Pot să îți ofer consultanță dacă vrei să pornești un business (sau ai deja unul și ai nevoie deun suflu proaspăt) în domeniul serviciilor pentru copii- loc de joacă, spațiu pentru petreceri, before & afterschool, centre de activități extracurriculare, centre de limbi de străine. Îți pot oferi tips & tricks despre relația cu autoritățile, crearea unei comunități de părinți, alcătuirea unei rețele de furnizori și colaboratori, sudarea unei echipe stabile, gestionarea unui grup de copii de vârste/clase/categorii sociale diferite.

Consilier pentru dezvoltare personală și formator autorizat
Vino să lucrăm împreună, te pot ajuta să-ţi spui si altfel povestea! Te poți îndrăgosti de cea mai bună versiune a ta dintr-o etapă anume din viață. A lucra cu tine poate fi un proces foarte dificil, dar să repeți aceeași experiență după ce închizi un capitol, poate fi și mai copleșitor! Te ajut să îți faci timp și pentru tine.

Ce mă recomandă? Brandul personal, pe care îl construiesc curat încă din adolescență, la care lucrez continuu și pe care îl promovez cu profesionalism. Sunt prezentă în online, în mass media și offline ori de câte ori am ocazia pentru a împărtăși din experiența mea. Am adunat câteva linkuri într-o secțiune pe pagina personala: https://izabelamarinescu.ro/presa/

Te aștept!

Email: izabela.marinescu19@gmail.com
Telefon: 0744489920
Facebook: https://www.facebook.com/izabelamarinescupage/
Site: www.izabelamarinescu.ro