E o provocare să scriu pe scurt despre mine, că mie-mi cam place să povestesc. Metoda liniuțelor salvatoare funcționează impecabil întotdeauna:
– sunt mamă de doi băieți de 5 și 7 ani, nevastă și tot ce presupune buna funcționare a acestor minunate roluri.
– pregătită să devin educator-învățător și economist mai apoi, am ajuns să deschid un atelier de perne și alte treburi folositoare pentru bebeluși și copii – pernegravide.ro.
– am produs prima pernă pentru gravide din România acum aproape 8 ani. Momentan am peste 5000 de clienți în toată lumea.
– am inventat vreo 3 produse – perna pentru gravide Bastonaș, un baby-nest multifuncțional și pernele antihemoroizi cu dublu strat. Unic producător în țară pentru cele trei și pentru pernele de alăptat gemeni și tripleți.
– ultimul job a fost într-o corporație în care am lucrat timp de 5 ani, timp în care am născut și copiii. Când mezinul a făcut 2 ani și a trebuit să trec de la program de 6 la 8 ore, a trebuit să aleg la ce să renunț: ori la jobul cu salar sigur și cartela de gât, ori la pernele și mămicile mele. Evident, toată lumea a zis că jobul trebuie să fie stabil, nu… aiurea!
– am scos o revistă în care am adunat câteva mămici antreprenoare și firme – cu scopul de a ne ajuta reciproc. 5000 de exemplare și m-am oprit. Quod erat demonstrandum.
– am scris câteva povești pentru copii dintre care una am ilustrat-o și publicat-o. Poveste cu Mos Ene si cu Domnul Somn. Și am lansat-o înainte de Moș Crăciunul din 2017.
Spunea Alina Bota că sunt vreo trei întrebări primordiale la care, dacă ai răspunsul pregătit, ești asigurat: ce știi să faci, ce diplome ai și pe cine cunoști. La primele două am răspuns. La ultima însă sunt tare mândră că vă cunosc pe voi!
Și aș mai adăuga că este tare important modul în care tot ceea ce fac este de folos altor persoane. Dacă la final de zi cineva poate spune că i-am îmbunătățit cumva viața, asta înseamnă că drumul meu este cel drept și că am toate motivele să continui!
Hai  să ne auzim des și cu bine!
Iuliana (Meșter de perne) Șoșu


Cu drag,

Iuliana Sosu
0758 866 306
Mesterul tau de perne! – www.pernegravide.ro