Sunt Iulia Bud, sunt mamica unei minunate fetite de 3.5 ani, sunt antreprenor si vreau sa va spun pe scurt povestea mea :

Pana nu demult, eram corporatista, dedicata trup si suflet jobului, companiei, cam toata viata mea gravita in jurul acestui aspect, toate celelalte ramanand in plan secund. Cunoasteti, nu ? Cam 10 anisori din viata s-au scurs asa, imbatandu-ma ba cu laurii targhetelor implinite, ba a clientilor multumiti, ba a pozitiei de conducere. Pentru mine totusi fiecare zi a fost provocatoare si frumoasa in felul ei si un pas premergator pentru omul ce sunt astazi. Credeam cu tarie ca asta este viata mea si ca este foarte buna asa cum este.

Asta pana cand am devenit mama si problemele de sanatate ale bebelusului meu mi-au zdruncinat Universul ( sau poate asa a ales Universul sa ma duca pe traiectoria destinului meu, desi schimbarea de directie a fost cam prea brutala).

Lista prioritatilor s-a schimbat instantaneu. In timp mi-am dat seama ca incercarile mele de a-mi reorganiza/ revigora viata , de a gasi o solutie sa imi salvez copilul si de a gasi raspunsuri au devenit o pasiune .Am inceput sa studiez din ce in ce mai mult, cu nesat, pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca pot fi o contributie spre o viata mai buna, nu doar pentru familia mea, ci si pentru alte persoane.

Mergand pe aceasta idee, am pornit in doua directii, desi ambele au in comun aducerea bucuriei in viata noastra, a tuturor.

In primul rand, alaturi de o prietena de suflet, corporatista si mamica si ea, am pus bazele Depozitului de jucarii reciclate Mac Mac. Concept nou pe piata locala, venit din dorinta de a ajuta parintii si copii sa se bucure de produsele unor braduri renumite pe plan mondial pe piata jucariilor, la preturi accesibile tuturor buzunarelor.

In al doilea rand si poate proiectul cel mai drag sufletului meu, este sa pot sa ma prezint voua ca terapeut. Ce fel de terapeut ? Acces Bars, Acces Energetic Facelift si Theta Healing. V-am pierdut ? Asa am fost si eu la inceput, desi cat de cat eram initiata in domeniul energiilor din postura de pacient. De ce terapeut ? Pentru ca pe mine si famila mea ne-au ajutat terapiile aplicate si am descoperit ca asta este traiectoria mea : sa aduc bucurii si fericire celor in nevoie, asa cum si eu am fost de nenumarate ori. Ce fac mai concret ? Ofer sedinte private personalizate celor ce isi doresc o imbunatatire pe plan fizic, emotional si spiritual, atat copii cat si adulti.

Rezultatele terapiei Acces Bars sunt extraordinare. De la ameliorarea unor afectiuni, pana la un somn mult mai linistit, o minte mai clara si o stare generala imbunatatita.

Sedintele de Acces Energetic Facelift sunt o alternativa nu doar pentru fata cat si pentru corp, ce se bazeaza pe energia fiecaruia in parte.Sunt un mod minunat de reintinerire si de a inversa procesele de imbatranire.

ThetaHealing poate fi descrisă pe scurt ca o minune ușor de atins în viața noastră, unde putem să experimentam o schimbare instantanee.

Iubesc copii si naturaletea lor si faptul ca isi traiesc viata fara limite si imi doresc ca si adultii sa stie ca isi pot trai astfel viata.

Va astept sa imi cunoasteti Universul !

Ma puteti gasi aici :

Depozitul de jucarii Mac Mac : https://www.facebook.com/jucariimacmac/

Energy Wings : https://www.facebook.com/iuliabudenergy/

Email : iulia.a.bud@gmail.com

Telefon : 0747.505.937