Servus oameni frumoși. Sunt o ardeleancă venită dintr-o zonă pitorească a județului Bistrița-Năsăud, de la poalele munților Rodnei, sunt stabilită la Cluj-Napoca, locul unde l-am cunoscut pe Andrei, cel care m-a sprijinit și mă sprijină necondiționat în tot ce doresc să fac, iar la acest moment sunt o mamă fericită și împlinită, având doi copii năzdrăvani, pe David Andrei și pe Damian Mihail.
La câteva luni după nașterea primului copil, în 2016, dintr-o încercare pe care viața mi-a adus-o și datorită iubirii pentru tradiție și portul popular pe care o am și eu și soțul meu, am pornit un proiect de suflet al familiei noastre, Dor Autentic.
De ce Dor și mai ales de ce Dor de Autentic? Dintr-un motiv foarte simplu: pentru că tradiția și portul popular nu trebuie uitate de noi cei tineri, de generațiile care vor veni și este de datoria noastră să menținem vie moștenirea lăsată de strămoșii noștri. Și pentru că ne plac lucrurile făcute de mână, deoarece prin astfel de lucruri poți ajunge la sufletul celui care le face.
Drept pentru care, având originea într-o zonă în care portul popular este și în ziua de azi foarte apreciat și purtat, prin acest frumos proiect de suflet, Dor Autentic, noi confecționăm cămăși tărănești și ii cusute manual cu motive tradiționale, costumașe tradiționale pentru botez.
Folosim doar materiale de calitate, bumbac 100%, punem suflet și pasiune în ce facem și suntem hotărâți să ducem în cât mai multe case Dorul nostru de Autentic.
Mă găsiți aici: www.facebook.com/irinacoaseie
Sau la 0748655011.