Sunt Irina Forgaciu si psihologia este profesia mea de credinta. Imi doresc si stiu ca pot sa ajut oamenii sa isi descopere propriile resurse interioare, sa constientizeze faptul ca sunt puternici si pot depasi orice situatie dificila intampinata de-a lungul vietii.

Persoanele care au probleme deranjante sau chiar coplesitoare, sunt parca invaluite intr-o ceata din care cu greu ar putea iesi fara un pic de ghidaj. Imprumutand o idee profunda a scriitorului Jose Saramago, ele pot vedea cate ceva din viitor, dar nu deslusesc intotdeauna daca e adevar sau minciuna ceea ce isi inchipuie ca vad, adica isi vad minciunile drept ceea ce sunt, adevarurile lor, totusi nu stiu niciodata in ce masura adevarurile celorlalti sunt minciunile lor.

Este nevoie de putine sedinte pentru a intelege ca emotiile noastre sunt cauzate de gandurile pe care le avem, ganduri care ruleaza incontinuu, in mod automat, in subconstient. Ele pot fi controlate, creierul poate fi dezvatat si reinvatat sa gandeasca intr-un mod constructiv, dezirabil, iar temele de casa consolideaza si aplica cu succes teoria invatata in cabinet. Intalnirea cu mine va despovareaza, va reda libertatea de a fi dumneavoastra insiva, reseteaza asteptarile pe care le aveti fata de ceilalti si fata de sine, iar lucrand cat de putin cu subconstientul nostru, viitorul devine mult mai predictibil si mai colorat. Am inteles, de-a lungul multor ani de formari, studiu si experimente, ca salvarea nu vine din partea nimanui, nu vine din exterior, ci doar de la noi, iar obstacolele sunt generate de mintea noastra, atunci cand ne luam ochii de pe visele pe care le avem.

Imi doresc sa ofer oamenilor metode si instrumente prin intermediul carora sa se inteleaga mai bine pe ei insisi, sa isi poata gestiona diversele probleme aparute in viata lor cu mai multa usurinta, sa stie cum sa gestioneze relatiile cu ceilalti, astfel incat sa aiba o viata sociala implinita.

Realizez acest obiectiv prin munca constanta la cabinet, prin intermediul workshopurilor pe diverse teme pe care le organizez periodic si prin intermediul unor carti pe care le scriu.

Atuurile mele: dragostea pentru oameni, daruirea cu care profesez zi de zi, de luni pana duminica, ani de experienta la cabinet si in clinica, multi ani de studiu continuu, o relatie fericita si profund implinitoare cu partenerul de viata, provocarile constante din partea celor mai pure fiinte – copiii mei si nu in ultimul rand, o voce blanda si prietenoasa.

In momentul in care va este greu de unul singur sa faceti fata unei situatii, cand aveti nevoie de intelegere si indrumare, sunt usor de gasit si va voi insoti pana cand veti putea merge din nou singur pe drumul dvs. Fericirea si starea de bine, de implinire, reprezinta stari de normalitate. Acestea exista in noi toti si trebuie redescoperite cu rabdare. Ele nu exclud problemele, insa uneori avem nevoie de ajutor ca sa reusim sa ne asumam esecurile si victoriile.

Ma gasiti pe: https://www.facebook.com/psihologirina.forgaciu