Ma numesc Ioana, sunt din Cluj-Napoca, de profesie sunt economist.

Dintotdeauna m-a preocupat un stil de viata sanatos, o alimentatie echilibrata. Acum un an am decis sa devin vegana si pot sa spun ca m-am dezvoltat si pe plan mental, spiritual si emotional si a fost cea mai buna decizie luata. 

Sunt o mare pasionata de dulciuri, dar alimentatia sanatoasa nu este in concordanta cu ceea ce contin dulciurile din ziua de astazi, prin urmare am inceput sa creeez mici prajiturele pentru mine si sufletul meu. Aceasta pasiune a crescut si am vrut sa impartasesc si cu cei dragi ce am reusit sa fac cu manutele mele iscusite. La inceput au fost sceptici, dar au ajuns sa fie placut impresionati de savoare si gust. 

Apoi am creat o pagina Vegan Bites, prin intermediul careia preiau comenzi si ma bucur de fiecare data cand un client decide sa guste din dulciurile mele raw vegan. 

Imi doresc sa am o cofetarie draguta si cocheta, unde sa pot arata cat suflet pun si cat de mult iubesc ceea ce fac. 

Imi doresc de asemenea sa reusesc sa schimb mentalitati si sa conving cat mai multi parinti  sa aleaga o alimentatie echilibrata pentru ei si copiii lor, sa aduc in mijlocul oamenilor nu doar un gust dulce si bun, ci sanatate si viata. 

Va astept cu drag pe https://m.facebook.com/VeganBites.Cluj/

 

E-mail: veganbitescluj@gmail.com

Instagram: veganbites_cluj