Sunt Ioana și sunt căutător de povești, ”funcție” dată de fiul meu, atunci când avea 5 ani și a fost întrebat ce face mama. Și este adevărat pentru că scriu cu pasiune povești în cadrul proiectului de content marketing Ioana scrie și cu aceeași pasiune caut și împărtășesc povești despre România frumoasă de lânga noi, văzută de pe bicicleta prin ProBikeAddiction.

Ioana scrie – peste 15 ani de creație a textelor care spun povestea

Dupa 9 ani de presă, dintre care cei mai mulți ca jurnalist pe educație și cultură la Ziarul de Iași și alți 6 ani în agenție de publicitate (amazing and still counting), timp în care m-am specializat în PR și social media am simțit că e momentul lansării proiectului Ioana scrie.
Astfel, aveți acces la strategii de content marketing și texte originale, de calitate care spun povestea brandului vostru și servesc obiectivelor de business pe care le aveți, fie ca este vorba despre awareness, poziționare sau vânzări.
CUM TE POT AJUTA? TRIMITE-MI UN MESAJ!
0742.22.00.61/byioanapopa@gmail.com

Ioana scrie strategii și texte

 • strategii pentru marketing digital și campanii tematice
 • texte pentru site-uri și landing pages
 • descrieri pentru produse
 • texte pentru broșuri și pliante
 • comunicate de presă și advertoriale
 • interviuri și articole
 • planuri editoriale pentru social media
 • fb ads and apps
 • texte pentru newslettere
 • postări pentru bloguri și ghost stories
 • ebooks și studii de caz
 • scripturi pentru video
CUM TE POT AJUTA? TRIMITE-MI UN MESAJ!
0742.22.00.61/byioanapopa@gmail.com

Fondator ProBikeAddiction

De 6 ani, din pasiune, sunt manager de proiect și președinte al Asociației ProBikeAddiction și vicepreșendinte a Federației Bicicliștilor din România.

ProBikeAddiction promovează mersul pe bicicleta prin organizarea de cursuri săptămânale de învățat mersul pe bicicletă (peste 2000 de beneficiari – suntem acum la al șaselea sezon), ture ghidate de cicloturism, organizate tematic sau personalizate în funcție de grup, service, consultanță, cursuri de educație rutieră pe bicicletă în școli și grădinițe și cursuri pentru siguranța a biciclistului (operatiuni de mecanică și comportament în trafic).

Putem pedala împreună în turele de cicloturism pe care le organizăm la nivel național în care descoperim satul românesc din Dobrogea, Transilvania, Bucovina sau Maramureș sau în care ne testăm limitele traversând munții pe Transfăgărășan, Transrarău, Transcălimani sau Transalpina.

Cu copiii ne vedem în taberele #MTBfun organizate la poalele Munților Călimani. Următoarea ediție va fi în iulie 2019 și va fi grozavă!

Alter ego

Ca să fiu sigură că ne cunoaștem bine, gasești aici multe informații despre mine și pasiunea mea pentru munte și mersul pe bicicletă. Fotografii interesante și inregistrări, dacă ai răbdare să dai scroll până la capăt la cele 2 pagini de mai jos!
Întâmplarea face că primul articol din link-ul de mai jos, deși recent, are foarte multe vizualizări și a fost preluat de presa națională de specialitate. Asta apropo de storytelling

Ioana

Ioana scrie/ProBikeAddiction

0742.22.00.61

byioanapopa@gmail.com

https://www.facebook.com/ioana.amariutei.popa